Helder beschreven artikelen, die doen wat ze moeten doen. Tijdens mijn bestelling één product verkeerd geleverd gekregen. Na korte mailwisseling is dit direct opgelost en had ik binnen 2 dagen het juiste product. Verkeerde geleverde artikel mocht ik houden, omdat de retourkosten hoger zouden zijn. Kortom; heldere en duidelijke communicatie. Snel antwoord via de mail. Mooie producten. Zeker een aanrader. Jullie hebben er een nieuwe (vaste) klant bij! Met name medewerker George, bedankt voor je begripvolle en heldere reactie!

Goed service

Ik ben tevreden met jullie service. Hel snel bezorgd top.

Tijdens Sneeuw was levering vertraagd

Mijn hele Chute Tas met Uniform werd Prachtig. " Fostex " nadat ik het Labeltje aan mijn Tas had gehangen , Forensisch Gecopieerd Maar dan van Fostex , Goed ! KWALITEIT

Je krijgt waarvoor je betaalt.

Ik kom hier altijd terug voor mijn leger broeken die ik gebruik voor mijn werk. Ik vind het alleen jammer dat de brick and mortar winkel in Rotterdam gesloten is.

Reageren niet

Heb sl 2 keer een mail gestuurd over een retournering maar krijg geen reactie

Snelle uitstekende service

Zie bovenstaande

Perfecte kwaliteit en de broek zit als gegoten!

In één woord TOP

Super service!

Mijn zoon had een verkeerde maat besteld. We mochten ter plaatse de jas omwisselen zonder gedoe met terugsturen. TOP!

Goede prijs, snel geleverd

Alles naar wens. De juiste prijs en snelle levering.

(te) lange levertijden

Wel veel keus maar de levertijd is lang (5 dagen) voor artikelen die volgens hun site op voorraad zijn. Merken als TF-2215, Fostex en 101INC zijn bij verschillende sites te krijgen, dus daar heb je de gewenste spullen veel sneller in huis.

Erg tevreden

Erg tevreden met de producten van Benscore.

Beste Service

GOOD KWALITY

Goede producten nette prijzen !

Ben fan van de producten van fostex super kwaliteit voor een nette prijs !!

Superrr

Snele leveling, prima product!

Betrouwbaar en goeie kwaliteit

Twee mooie shirts gekocht. Zitten als gegoten.

levering

De levering van mijn produkt. Toen ik het pak zag was ik verbaasd. Zo snel heb ik een besteld produkt nooit gehad. En zeker niet van de belgische post. Het produkt zelf is van goede kwaliteit. Jammer dat er made in china staat. Als echte europeaan zou ik graag meer europees kopen. Dat zou in dat kopje van de oude ursula eens moeten doordringen.

Prima website

Levering altijd conform de bestelling..

Snelle levering , helaas waren de schoenen te groot. Retour gestuurd (13-01-2026) en melding gezien dat ze terug bij Benco zijn. Helaas nog geen geld retour op mijn bankrekening gekregen .

Gewoon goed!

Als er iets is ivm de bestelling, gewoon wat telefoontjes naar Benscore en alles komt goed met je bestelling!

prima service

ik neem mijn petje af want ze zaten met een achterstand met versturen van paketen en toch nog op tijd geleverd

Mooi materiaal!

Zitten perfect.

Goed maar mis fysieke winkel nog steeds

Groot assortiment en snelle levering!

Zeer attent en eerlijk

Bestelde en betaalde schoenen waren niet meer beschikbaar. Direct een creditfaktuur gekregen op eigen initiatief vanuit Benscore

Gewoon top

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, prima website

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.