Helemaal goed!

Jas besteld, maat was niet goed en kon hem dag na levering op locatie Capelle aan den IJssel omruilen. Prima geregeld!

Betrouwbaar en prima service

Ik wordt door Benscore altijd prima op de hoogte gehouden over de verzendstatus van mijn artikelen en het pakket wordt altijd netjes volgens afspraak bezorgd. Daarnaast ook een goede kwaliteit prijsverhouding van de geleverde artikelen !!

Altijd uitstekend

Excellente service, ruime keuze, goede producten

Bijna in 1 x goed

Verkeerde maat ontvangen, werd snel en adequaat opgelost

Mooie spullen

Fostex Commando rugzak zwart - KH Security TIW Zelfverdedigingsspray

Rugzak van goede kwaliteit met veel mogelijkheden. Goed te gebruiken voor diverse doeleinden. Betrouwbaar bedrijf (Thuiswinkel waarborg certificaat) en zeer snelle levering. Tevens ook een KH Security TIW Zelfverdedigingsspray Flip Top 40ml erbij gekocht dit kan ter verdediging voor aanvallen van buitenaf gebruikt worden omdat pepperspray verboden is in Nederland, maar gelukkig nooit hoeven te gebruiken, maar je weet nooit tegenwoordig moet je wel allert zijn. Al met al goede ervaring met Benscore.

Komt afspraken na.

Duidelijke website, levering conform website.

Vlotte afhandeling, fijne ervaring

Ik heb bij Benscore twee (BDU) broeken besteld. Ik was reeds bekend met het merk en de maatvoering, dus dat was gemakkelijk. Goede prijzen. Na bestelling volgde een aantal emails met updates betreffende de bestelling en deze was de dag er na al verzonden (had in de avond besteld). Uiteraard werd er een track & trace verzonden, een dag later lag het pakket al in de bus. Dikke prima!

Snelle levering.

Bestel jaren m'n kleding en altijd goede kwaliteit en snelle levering.

Product prima mooi betaalbaar

DHL klote waardeloos nog erger komen nul van hun zelf gestelde norm na dit pakketje heeft me een hele zaterdag avond gekost en een halve maandag ze zeggen gewoon dat je niet thuis was terwijl ik wel thuis was

Excellente service

Keer op keer TOP

snelle levering,goede kwaliteit,goed verpakt.

Ik vind het zoals het moet zijn

Goede comunicatie, slecht de levering bij de buren was niet goed. Maar opgelost'

Eerder geleverd dan leverdatum, top!

Supper

Kwaliteit

Kon de bestelling ophalen bij het magazijn. Ging zonder problemen. Goede kwaliteit, zeker voor deze prijs.

Goede en mooie kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Had per ongeluk verkeerde broeken bestel , mailtje gestuurd en bestelling werd meteen aangepast door Jessica , werd de dag erna gebeld door een vriendelijke medewerker dat ze een van de broeken niet in de gewenste kleur hadden , is prima opgelost , dik verdiende 5 sterren !

good service and quick delivery

good service and quick delivery

Uitstekende service

De levering is snel als het product op voorraad is.

Handige overzichtelijke website, goede prijzen. Uitstekende klantenservice.

Mooie spullen, goede prijzen. Er ging - in dit zeldzame geval - iets mis met de levering van een artikel, kan gebeuren. Na contact met de klantenservice werd dit direct opgepakt en binnen twee dagen was alles geregeld en had ik het juiste in huis. Twee duimen omhoog.

Juiste maat en Perfecte kwaliteit

Binnen en buitenkoppel (zwart) , goede kwaliteit, maat en goede prijsverhouding

Goedt

Goed snrl accuraat