Goed!!! Snelle levering
prima website , prima levering perfecte spullen , snel en betrouwbaar goed outdoor assortiment
Alles ging okay, levering op tijd etc
De spullen die ik besteld had, voldeden aan de verwachting.
altijd alles goed voor elkaar,en eenartikel niet voorradig van de bestelling,dan wordt dat bedrag teruggeboekt met aangepaste factuur.. zeker een aanrader voor bestellingen.. Thanx Benscore..
Het duurde even voordat ik het ontving. Maar het was wel dat wat ik echt zocht.
Heb 2 x per mail kontakt gehad met David. Kreeg netjes reactie op mijn vraag. De polo,s heb ik nog niet ontvangen maar dit zal niet lang meer duren. Dank je wel David, Ik laat jouw weten hoe de polo,s staan Ferry Veldhuizen
Ik doe vaker bestellen en Benscore heeft goede producten en leveren volgens afspraak en als je hun klanten service belt staan ze je zeer correct te woord. Ik ben blij dat zij er zijn!.
ik heb iets besteld en na 4 werkdagen niks gehoord dus moest ik bellen op werkdag 5 en dan horen sorry u had een mailtje moeten krijgen 4 werkdagen max is max en geen 6 dagen dat het geleverd word dit kan en moet absoluut beter want netjes is dit niet dus doe er iets aan
Dit soort kisten droeg ik 'vroeger' ook al en heb ze nu wéér aangeschaft. Zijn heel stevig, goede kwaliteit en absoluut leuk te betalen!
Mooi product alleen een dag te laat geleverd maar nog steeds tevreden
Enige minpuntje deze keer was de iets langere levertijd, maar voor de rest alles top!!!
Erg blij met mijn nieuwe Sniperboots. Ze zitten heerlijk en heb ze zoals geadviseerd een maatje groter gekocht en dat was een goede keuze. Ik heb er wel zooltjes ingedaan omdat ik zeer smalle voeten heb en de (meeste) schoenen te breed zijn voor mij. Wat ik alleen een klein beetje jammer vond, dat de verzending wat lang duurt. Maar verder is alles netjes en keurig afgehandeld.
Bestelling duurde een paar dagen maar snelle reactie per mail..
Ik ben super blij bedankt
Top spul
Topproduct dat ik ook nog eens snel in huis had!!
Website makkelijk te browsen. Telefonisch fijn contact. Snelle levering.
Heel goed en snelle reactie en leveringen
Super snelle service
Schoenen terug gestuurd en alles is netjes afgehandeld. Geld stond binnen enkele dagen op mijn rekening.
Beste Jen, Het spijt ons te moeten vernemen dat u ons een zeer negatieve beoordeling geeft. Het klopt dat de klant de retour kosten zelf dient te betalen. Het is echter wel zo dat de kosten voor de heenzending dan netjes door ons worden terugbetaald. Ook als u een artikel retour stuurt welke u wenst te ruilen dan betalen wij de verzendkosten voor het opnieuw verzenden van de ruiling. U betaald dus altijd alleen de retour kosten. Helaas kunnen wij geen voorbeeld nemen aan de grote webwinkels zoals bijvoorbeeld een Zalando. Blijkbaar kunnen zij deze kosten wel opnemen in hun verdienmodel, wij helaas niet. Tevens hebben wij op onze website duidelijk vermeld staan dat de retourkosten voor de koper zijn. Het spijt ons dus dat u achteraf pas bent achter gekomen. Wij hopen op uw begrip. Mvg. Benscore
Revue originale
Jammer dat als je iets terug wilt sturen je ervoor moet betalen. Veel te omslachtig ik bel er niets meer
Prima klantenservice werd prima geholpen aan de telefoon
Beste Niek, Met grote schrik lezen wij uw zeer negatieve beoordeling. Wij zijn daarom even gaan kijken wat er mis is gegaan met de levering van uw bestelling. Wij hebben u op 7 september onderstaand bericht verzonden: Wegens een foutieve levering van onze leverancier heeft uw bestelling vertraging opgelopen. Onze excuses voor dit ongemak , uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden. Wellicht is dit bericht per abuis in uw spam terecht gekomen of heeft u over deze mail heen gelezen. Ik zie dat ondanks de vertraging uw pakket is bezorgd in uw brievenbus op 11 september. Nogmaals excuus voor de vertraging. Hopelijk heeft u ondanks alles toch nog heel veel plezier van uw aankoop. Mvg. Benscore
Revue originale
Ik heb een week geleden spullen bij jullie gehaald. Het is nog steeds niet binnen
Top kwaliteit en service
ze deden en bezorgden wat gezegd en dat komt niet vaak meer voor.
Producten zijn zoals omschreven op de site, verzending gaat vlot.
32 Kompasstraat B
Capelle aan de ijssel 2901 AM
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.