Uitstekende service

Online wordt je goed geholpen als je vragen hebt. Snelle levering en goede kwaliteit!

Netjes op tijd

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Duidelijk en goede afspraken kunnen maken En vooral rob heeft tijd voor mij gemaakt. Zeer goede en nette man die Rob van Dijk Eerlijkheid staat voorop en dat was rob. Dat heeft mij ook over de streep getrokken

Topbedrijf!

Bestelling van mijn jack was de volgende dag al binnen. Supersnel. Bleek na een paar dagen een klein mankementje aan te zijn. Ik mocht het laten herstellen bij een kleermaker en de nota indienen. Werd dezelfde dag al terugbetaald. Hele goede en correcte service.

Stoere laarzen.

Artikel was zoals beschreven. Alleen ging Ik af op de revieuws dat de laarzen nogal klein uitvielen en een maatje groter beter zou zijn. Helaas vallen de laarzen zo groot uit dat mijn zoon er eigenlijk niet met fatsoen mee kan lopen. Das erg jammer.

Mijn bestelling is aangekomen, 10 dagen duurde het ik vond dat wat lang.

Altijd alles naar wens,

Snelle levering, nooit geen gezeur...top!

TOP

Vlot en Betrouwbaar

Slechte servise en zeer onkundig en onvriendelijk personeel

In 1 woord slecht

Keurig en netjes, optijd

Schoenen netjes verpakt en op tijd geleverd.

top

top service

Geweldig pruduct

Super snelle levering ,en het product is vsn zeer goede kwaliteit

Top ervaring

Leveringstijd, prijs en kwaliteit van het product waren perfect.

Bestelde artikelen zoals verwacht, tijdige levering (hoewel de mail waarin staat dat het verzonden is, wel iets eerder had gemogen)

Snel geleverd en precies wat ik had besteld.

snelle levering top

super

mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering van goede spullen

Ik heb tot nog toe 2 maal iets besteld en beide keren is mn bestelling al de dag erna geleverd. Top! De blikken verf en de spuitbussen verf die ik besteld had zijn ook van goede kwaliteit, voor een prima prijs. Dus ik ben super tevreden.

Omdanks de problemen heel tevreden.

De bestelde artikelen waren snell binnen en waren alemaal van goed kwalitijd. De kleding was aleen te groot en kon makelijk worden terug ge stuurt.

Uitstekende webshop met uitstekende service!

Ruim assortiment, snelle levering.

Vriendelijke site.

Bestelling snel geleverd en tevreden.

Ik heb nog geen bericht gekregen dat ik het bestelde kan afhalen in de winkel.

Op 9 september artikel besteld, op 16 september 's morgens nog geen bericht over verzending in mailbox, ook niet bij de spam. Ik besluit na de winkel zelf te gaan. Voordien nog een keer de mail gecheckt . Er is een nieuw bericht om een oordeel te geven over de dienstverlening te geven. Dat kan ik dus niet. Om het bericht te versturen wordt wel een oordeel gevraagd. Omdat het niet positief is vul ik negatief in , een tussenweg is er niet. In de winkel zelf word ik correct behandeld door de verkoper, het pakje blijkt wel in de winkel gearriveerd te zijn. Op zijn opmerking dat het bericht mogelijk in de spam is terecht gekomen, antwoord ik dat ik voordat ik de stad in ging de spam nog bekeken had. De verkoper maakt excuses dat er geen tijdig bericht is verzonden, ik aanvaard deze. Na deze vriendelijke afhandeling van de gang van zaken, kan ik Benscore alsnog aanbevelen

Mooie kwaliteit

Goed product mogen ontvangen. Zeer snel en het ziet er uitstekend uit.

uitstekend

Zeer goede klanten service..op alle afhandelingen

Helemaal top

Snelle levering alles goed te volgen via je account

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire