Helemaal top

Twee maal besteld, twee maal dag erna al alles in huis. Alle verf super goed. Ik ben heel erg tevreden.

Great service

Ik heb wel vaker wat van benscore besteld. Alles wordt altijd snel geleverd en het is altijd het zelfde als de afbeeldingen.

Heel tevreden over mijn eerste bestelling

Over het algemeen heel tevreden. Het pakket werd netjes binnen 4 werkdagen geleverd en werd via de mail goed op de hoogte gehouden. Enige minpunt is dat ik vaker niet kan inloggen op de site om naar mijn account te gaan.

Vlekkeloos

Vorige week een jas besteld, deze is van topkwaliteit. De prijs is het me wel waard. Levering ging ook netjes; ik was niet thuis dus werd deze bij een afhaal punt afgeleverd. Ik heb netjes bericht ontvangen dat ik mijn bestelling de volgende dag kon afhalen. Zo gezegd, zo gedaan. Nu draag ik de jas dagelijks, en hij bevalt ten zeerste.

Altijd perfecte samenwerking met Benscore. Goede service, kwaliteit en snelheid. Alleen jammer dat ik op mijn werkplek niet kan inloggen op de site. Die uitdaging blijft bestaan.

Erg goed

Kapot product direct en kosteloos vervangen.

Zeer goede service

Goed persoonlijk contact

Goede snelle service

goede communicatie over de levering en goede kwaliteit

een week geleden wat artikelen besteld en op de dag dat het zou komen kwam het helaas niet doordat de leverancier het niet kon halen. maar was wel duidelijk gecommuniceerd dat die pas de volgende dag kwam. Artikelen zijn heel aangekomen en zien er goed uit

Mooi optijd geleverd

Mooi op tijd geleverd. En goed in gepakt.

Goede service, snelle levering. Heb al een paar keren besteld. Super tevreden.

Goede service, we bestellen vaker artikelen bij deze webshop.

geweldig

schoenen op aanraden 1 maat groter genomen passen geweldig en zitten comfortabel en lopen heerlijk.

Uitstekende en snelle levering

Keurig en zoals afgesproken geleverd

Top kwaliteit!

Alleen vind ik jammer dat mat beetje groot viel en mis de ik embleem van de jas, dus mijn bestelling was niet compleet. Voor de rest was wel prima! Nog een ding retour zending is niet goed geregeld dat is erg jammerrr...

Mij zoon wilden een grote tas. Het is uiteindelijk een plunjerzak geworden. Met een belletje had ik binnen twee dagen de tas binnen. Top geregeld. En er nog een leuke bericht voor onze zoon erbij. Nogmaals bedankt voor je hulp

Helemaal top geregeld.

Eerst gemail of de spullen wel op elkaar afgestemd waren en daarna beateld met de vraag het zsm te versturen zodat het voor het weekend binnen was. Dat is helemaal goedgekomen, netjes op vrijdagmorgen geleverd en in goede conditie. Zo moet het;)

Snel ontvangen en mooi product

Had een maatje te groot besteld via internet even gebeld en kon het zo terug brengen in de winkel voor een kleiner model. Top

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Nette en snelle service

Nette en snelle service

Prima webwinkel

Goede en snelle levering top

Toppie

Prima levering en kwaliteit zeer tevreden

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire