Pluspunten

Snelle bezorging. Vriendelijke bijstand en snel antwoord op vragen. Hele mooie short (Multicam) aan een scherpe prijs,het artikel is mooier dan voorgesteld op de site. Een echte aanrader. Heel tevreden over de sevice. Ik zal zeker nog bestellen bij Benscore.

Pluspunten

Snelle nette levering.

geen

Pluspunten

Spullen komen altijd goed aan en retourneren is makkelijk

Andere post bezorger gebruiken DHL staat erom bekent heel langzaam te zijn. 1-4 dagen levertijd is gewoon niet haalbaar bij hun.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

klaarmaken voor verzending kan vlotter. niet dat het me stoort, maar puur in vergelijking met andere online verkopers.

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering en perfect advies mbt de te kiezen kledingmaat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote diversiteit van kleding

Snellere levering en/of aangeven waarom levering mogelijk vertraging oploopt.

Pluspunten

Prima service en snelle levering van artikelen. Ga zo door!

nvt.

Pluspunten

snelle service prijs heel goed

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Na 4 werkdagen nog geen verzendbevestiging gehad van bestelde product. Ik vind het wel lang duren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel bestel proces en vervolgens betalen en dan ............ niks meer na een mailtje met bevestiging blijft het stil tot deze mail.

De meeste bedrijven leveren binnen 1a 4 dagen , Stuur inieder geval een bericht over hoe wat waar waarom ik beveel het nog niet aan maar geef het nog een kans.

Pluspunten

Producten altijd netjes afgeleverd. Bij problemen is de klantenservice goed en klantvriendelijk.

Hooguit de levertijd (Geen next day delivery). Maar 1-4 dagen is niets om over te klagen. Wellicht te verwend.

Pluspunten

Een betrouwbaar bedrijf !

Pluspunten

Mogelijkheid om achteraf te betalen. Goede prijs kwaliteit betrouwbaar

Pluspunten

Website is overzichtelijk en artikelen bestellen gaat prima. Ik word goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.

Ik ben nog geen minpunten tegengekomen, zoals bijv. ontbreken van EU kleding maten.

Pluspunten

Goede levering

Nvt

Pluspunten

Makkelijke website, alles snel te vinden. Bevestigingen van betaling en order, verzending. Prima online webshop! Aanbevolen!

N.v.t

Pluspunten

goede en duidelijke site en dito voor bestellen mailing ivm status bestelling

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling. Zondag besteld - Woensdag ontvangen.

Pluspunten

Vriendelijke en accurate mevrouw aan de lijn gehad nadat ik gebeld had over de bezorging. Pakketje uiteindelijk in goede staat ontvangen.

Wellicht handig om een linkje van de bezorgdienst cq track&trace bij de mail toevoegen.

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.