Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering vanuit de webshop.

Pluspunten

Goede service. Prima assortiment.

Op de site staat een levertijd tussen de 1 en 4 werkdagen. Het zou beter zijn dit niet erop te zetten omdat dit verwachtingen wekt en terleurstelling verzaakt als de termijn niet wordt gehaald. Zoals in mijn geval. Overigens was 1 mailtje voldoende om de status op te vragen. Beter zou zijn als je het proces zou kunnen volgen in de vorm van een tijdlijn in je eigen account.

Pluspunten

nette levering. Goede kwaliteit kleding. Dit was voor mij de tweede keer dat ik hier kleding heb gekocht en zeker niet de laatste keer.

geen

Pluspunten

product en levertijd precies zoals beloofd

Levertijd van 4 werkdagen kan wellicht wat sneller.

Pluspunten

product makkelijk kunnen kiezen & filteren uit lijst, online bestellen & betalen en belangrijk als webwinkel: postkantoor als afleveradres of thuisadres aan kunnen vinken. Product opgehaald & ontvangen zoals is besteld

Pluspunten

goede kwaliteit, goede prijs, goede verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

top en snelle levering

geen

Pluspunten

Goeie mail communicatie Snelle levering

Geen idee

Pluspunten

Sherp pijzen en een grote selectie.

kortingcodes

Pluspunten

Mooie collectie en precies wat ik moest hebben. Snelheid leveren mag wat opgevoerd worden, maar is geen beletsel hier iets te kopen. Afhandeling van zaken die niet op voorraad zijn is goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus en duidelijke informatie

Duurde lang voordat pakket verzonden werd

Pluspunten

Assortiment, klantvriendelijkheid

Bezorging/administratie mag wel wat strakker. Kreeg pakketje door een "bedrijfsuitje" stuk later binnen.

Pluspunten

Communicatie over levering oké, producten zoals beschrijving

Pluspunten

snel en kwalaiteit Fosetx overhemden al 10 jaar blijven mooi

website iedere keer van winkelwagen terug naar waar was ik..met winkelen helemaal van vooraf aan weer invullen en volledig scrollen Moet verbeterd worden

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke foto's op de website

bij de lange broek werd aangegeven dat een maat kleiner dan de normale maatvoering gekozen moet worden. Door de bijgevoegde maattabel heb je echter het gevoel dat die daar al voor gecorrigeerd is.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en wilde iets ruilen en deed een ander voorstel. Was goed bereikbaar en staan open voor opties. Fijne zaak en webshop en zal er zeker vaker gaan bestellen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering is snel.

Riem was van slechte kwaliteit. Het einde was schuin afgeknipt. Ik heb geen ervaring met andere producten dus misschien zijn die van betere kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke site

Geen idee

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.