Pluspunten

Snelle levering Prima kwaliteit

Pluspunten

Ik heb pas 2x een bestelling gedaan en ben daar zeer tevreden over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Pakketje retour gezonden was te groot tot pp heden nog niks gehoord. Kleinere maar beateld via retourformulier.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

3 maal een order moeten invoeren omdat de betaling niet door kon gaan via de site. Kreeg steeds een foutmelding. Wel kreeg ik 4x een bevestigings mail. Klanten service gebeld en zou uiteindelijk maar 1 order krijgen en moeten betalen . Nu krijg ik alsnog 2 orders binnen en betaald uiteraard , slordig als ik. Als dan de overige orders niet uit het systeem worden gehaald en de klant met de problemen wordt opgezadeld Overigings wel een heel vriendelijke klantenservice,

Pluspunten

Early shipping Good item

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De terug verzending is voor de klant dit zal voor de Verkoopende Partij moeten zijn. Ik ben zelf het pakje terug wezen brengen in de Kompasstraat heel onvriendelijk je krijg geen bewijsje voor het retour pakket en een grote rommel in dat Magazijn dat ik mij eigen afvraag krijg mijn geld nog terug.

Pluspunten

Snelle levering en niet duur

Geen verzendkosten betalen als je iets terugstuurt

Pluspunten

prima ga zo door

Pluspunten

zeer uitgebreide collectie. Snelle en goede afhandeling.

Pluspunten

Mooie kwaliteitsproducten, super service. Bestelling netjes geleverd. Super dus!

Pluspunten

Snelle levering goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en snel, maar houdt rekening met dat je mindere kwaliteit kan kopen.

Duidelijk aangeven dat kwaliteit sommige producten niet optimaal is. Handschoenen die ik kocht was stiksel van los, niet slecht, maar gewoon kleine gaatjes aan de binnenkant bij de vingers, heb ze ook teruggestuurd (ook mede omdat ze zeer klein vallen), ze zouden hoe dan ook snel kapot gaan door het stiksel

Pluspunten

perfecte afhandeling en snel

Pluspunten

Duidelijke webpagina's, goede producten, levering in korte tijd

Pluspunten

snelle levering en veel keuze op de site.

product controleren op fouten voor dat het wordt verstuurd .

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.