Pluspunten

Zeer prettig zaken met U gedaan, ik werd heel goed geholpen aan de telefoon de levering was heel vlot en wat U levert is van prima kwaliteit.

Pluspunten

De snelheid... ik had het product 2 dagen later in huis, daarnaast kon ik het op het postkantoor laten bezorgen.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, geen enkel probleem ondervonden.

geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer ruim assortiment

Levering is traag 4 werkdagen maatvoering is afwijkend van EU maten. Niet vermeld dus extra kosten voor retourzending

Pluspunten

Duidelijke webshop met een snelle levering

Pluspunten

veel keuze snelle levering

Pluspunten

Hun luisterde wat de klant wilde en ik ben zeer tevreden met mijn artikelen bedankt.

Geen.

Pluspunten

Altijd netjes verzorgd en op tijd geleverd.

Pluspunten

Zeer snelle levering A+

Pluspunten

Snelle levering. En door de track en trace goed te volgen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tis een mooie winkel

Veel kleding die online op de site staan zijn in de winkel niet vooradig. En vaak klopt de maatvoering van de kleding niet. Bij bijvoorbeeld de ene broek past L goed terwijl bij een andere broek XL te klein is. En ik heb tweedezelfde shirts in XL waarvan 1 goed zit en de ander te krap is

Pluspunten

alles ging nice and smooth!

wat meer urban street wear maybe!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima website en snelle klantenservice.

Email was volgens gmail niet beveiligd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website prima en snelle levering wat wil je nog meer.

Meer verschillende kleuren verf , wel als verzoek ingredient maar nog geen reactie op gekregen.

Pluspunten

Pluspunten

Fijn telefonisch contact. Snelle levering en evt. ook snelle nalevering als dit nodig zou zijn was de afspraak. Dit was toch niet nodig doordat artikel gelijk meekwam met de rest van de bestelling. Uitstekende service !!!

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Snelle afhandeling, word van stap tot stap op hoogte gehouden van je bestelling! Niks op aan te merken.

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.