Pluspunten

Snelle levering en goede afhandeling bij eventueel retourzending. Vriendelijk.

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Geen.

Pluspunten

Snel handelen

Pluspunten

Alles conform afspraak!

Pluspunten

Snelle en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijzen zijn best goed en snelle levering.

Pluspunten

Goed advies, mooi assortiment

Pluspunten

Snelle en correcte behandeling van de bestelling, goede kwaliteit van de producten.

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke webshop Veel keus

Pluspunten

mooi assortiment en prettige winkel

Pluspunten

Snelle en accurate levering hartelijk dank hiervoor

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit spul Track and tracé verzendinf

Sneller de items verzenden

Pluspunten

Netjes bezorgd

Geen idee

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie en snel...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nette levering

De prijs van het product wat ik heb besteld was met een derde gestegen t.o.v. anderhalf jaar geleden. Dat vind ik nogal een forse stijging.

Pluspunten

bestelling was snel en goed verzonden, en het product voldoet prima

Pluspunten

Goede producten & snelle service ! En vriendelijk personeel telefonisch en in de winkel

Geen tips of opmerking ben naar wens goed en snel geholpen

Pluspunten

Helder en simpel bestelllen

Betere foto's van de producten op de site

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het enige positieve tot nu toe is Jessica en nu maar hopen dat men begrijpt wat ik gezegd heb over o.a. maatvoering en het niet vermelden dat het een overbroek is en ik mijn verzendkosten á 6,95 euro terug krijg!

Heb artikel gekocht, Goretex broekmaat M. nou was vele vele maten te groot. Telefoontje gepleegd naar Benscore en kreeg zeer onsympathieke man aan de lijn die dacht mij te overbluffen. Heb toen voor een andere collega gevraagd , Jessica, en zei stond mij vriendelijk te woord. Blijkt dat de broek een overbroek is maar dan nog is hij mij vele maten te groot. Moest broek terug sturen voor controle op EIGE kosten!!! Aldaar wordt dan gekeken of de maat juist is of niet. Ook al klopt de maatvoering dan klopt het wat mij betreft nog steeds niet. Maat M is normaal mijn maat 48-50 en dit is maatje olifant. Ik durfde zelfs de broek niet te ruilen voor een M want die is gegarandeerd mij ook vel maten te groot. Maar ... op de site staat nergens dat het een overbroek is!! Heb 6.95 verzendkosten betaald en ik hoop deze terug te ontvangen want MIJN fout is het niet dat er onjuiste informatie op de site staat. En die onvriendelijke man aan de telefoon .....@##$%%%&^^* Mijn tip: trek zelf eens zo 'n broek aan in jouw maat en kijk dat hoe die zit!!

Pluspunten

Duidelijk en snel in levering

Niet de goedkoopste dus eigenlijk vond ik het onzin dat er ook nog eens verzendkosten onder de 50 euro bij komen!

Houden zo

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.