Pluspunten

goeie kwaliteit

levertijd sneller

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel

Ik zou een mailtje ontvangen als het product verstuurd is en ik heb die mail niet ontvangen en de producten roken naar sigaretten

Pluspunten

Heel aangenaam om met jullie te werken. Heel goede opvolging zowel voor de verzending en voor mij als klant.

Pluspunten

- vriendelijke klantenservice - producten worden goed verpakt. - leveringstijd klopt.

- de afmetingen zouden erbij kunnen - wat meer foto's van het product.

Pluspunten

Pluspunten

Benscore.com gaat met zorg om met de bestelling van de klant. Geeft ook netjes bericht wanneer de bestelling te verwachten is bij de klant thuis. Benscore.com denkt aan het gezegde Klant is Koning.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling op tijd binnen en leuke artikkelen.

Ik had 3 artikelen besteld en 1 daarvan was best vies, het leek wel 2 de hands dus dat was wel jammer, overige artikelen waren in goede staat.

Pluspunten

Goede aftersales

Pluspunten

Pluspunten

Top bedrijf mooie kleding komen hun afspraken na ga zo Door. Vriendelijke groet E.Wegter.

Heb ik niet.

Pluspunten

Snelle levering, super service, betaalgemak

Pluspunten

duidelijke site en snelle afhandeling

Pluspunten

Verscheidenheid aan producten voor een nette prijs.

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had ook een kompas besteld en betaald,maar niet gekregen.

Pluspunten

Snelle communicatie ! Snel bezorgd ! Boven de 20,00 gratis bezorgd. (Praktisch altijd wel haalbaar dus).

Nog geen idee van, eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Kan daar nog niet goed over oordelen dus. Vandaar dat ik ook Maar een 8 heb gegeven.

Pluspunten

heel snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verzendkosten vrij hoog

Pluspunten

Snelle levering , wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

Pluspunten

Directe snelle service, vriendelijke mensen en een goede, alhoewel wat trage, website. Bestellen is gemakkelijk en de mogelijkheid van achteraf betalen is voorkomend. Niet dat ik van die mogelijkheid gebruik heb gemaakt trouwens. Ruilen indien de maat niet goed is wordt sympathiek afgehandeld zonder problemen.

De site zou sneller kunnen. Ik heb een snelle internetverbinding dus daar kan het niet aan liggen.... Maattabelletje bij de jassen misschien? Ik heb maat 52 dus L maar de maat M was nog te groot..... Of maak ik nu een fout? Zou zomaar kunnen.. Wel goed dat er was aangegeven dat de betreffende jassen groot uitvallen.

Pluspunten

snelle service en goede communicatie

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.