Volgende dag geleverd, echt snel service.

Echt snel geleverd. Super blij.

Moest €7,25 betalen voor het terug sturen van een jas. Hier koop ik nooit meer wat.

Moest €7.25 betalen voor het terug sturen van een jas die veel te groot was.

Wederom een positieve ervaring!

Ik koop regelmatig wel iets bij Benscore, zowel werkgerelateerd (veiligheid) als privé. Telkens heel tevreden van de verwerking. - prijzen zijn oké - degelijk verpakt - geleverd binnen aanvaardbare termijn en/of zoals afgesproken - goederen zijn kwalitatief goed - prijs/kwaliteit is zeker aan de orde! - ... Ik blijf terug komen...

Prima optijd geleverd.

Goede kwaliteit. Mooie jas, maat prima maar helaas de mouwen te kort.

Prima verzorgd

Vanaf de bestelling tot levering waren. Er geen problemen.

Snelle bezorging+goede kwaliteit sniper booth. Ik heb vandaag een nieuwe bestelling gedaan.

Mooi op tijd geleverd

Prima webshop . Zou er zo weer bestellen . Maken waar wat ze beloven

Ik ben zeer tevreden met benscore, ik heb dan ook nooit iets te klagen daarover.

Gewoon goede service

Snelle levering, bestelde zoals verwacht.

Klantenserivce is niet te bereiken / Goed product

Klantenservice is niet te bereiken (Die ik dringend nodig had). Verder uitstekend product geleverd.

Goede kwaliteit

Heb leger broek besteld en echt een aanrader goeie kwaliteit alleen maat M valt groter uit dan ik dacht

Snelle levering.

Snelle levering.

Al jaren een tevreden klant

Leuke winkel en goede service Pas sinds kort ook online gaan shoppen..

Netjes en vlot.

Duidelijke communucatie en vlotte levering.

Beetje jammer ...

Mijn gekozen product is verkrijgbaar in één maat maar de verschillen tussen producten van één maat zijn extreem, mag het terugsturen maar moet porto kosten zelf voldoen, andere winkels laten hun retour stukken ophalen door de vervoerder en dat is een stuk meer service.

Heel erg tevreden!

Super snelle levering en alles betjes verpakt, de producten zijn super ben er erg blij mee

Top service...mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben erg tevreden met het product. Zal zeker nog eens iets bestellen...

Makkelijk te bestellen, prima service en snelle bezorging..

Super goede service

Jas gekocht en die was er snel. Alleen de drukknopen van de zakken waren niet zoals het hoort. 1 miste en 1 zat los. Gemailt en gevrasgd wat te doen, retour sturen of schoenmaker voor 2x nieuwe drukknop. Antwoord kwam snel " laat maar maken " super service. Alleen........ lockdown dus niets open, als open gaat laten maken en bon mailen komt goed. Super reactie , snelle beslissing. Top bedrijf

Goeie kwaliteit

uitstekend

Goede ervaring met Benscore.com, producten zijn zoals verwacht met een goede levering, men is snel in het antwoorden van vragen en behulpzaam. Bedankt voor de goede service Benscore.com !

Benscore

Benscore heeft beste producten,artiekelen en goede klanten service.

Dit is een betrouwbaar bedrijf

Ruime keuze op website. Duidelijke email ter bevestiging bestelling met heldere afspraak aangaande levering. Geen overbodige verpakking of te grote verpakking. Producten voldoen aan verwachting.

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.