Vlot en netjes overgekomen

Amazing

Amazing and also fast delivery thanks my husband loves his new jacket

Nie blij

Ik heb nog altijd men bestelling niet aan gekregen dus kan er nie over spreken

makkelijk besteld, correcte afhandeling en levering

top

geen gedoe bestellen, betalen, leveren en klaar !

Strak en correcte service

Dit is mijn webshop voor mijn Airsoft hobby. Correcte en snelle levering.

ik ben dik tevreden.

het is fijn om bij benscore tewinkelen.

Prima bedrijf!

Items snel bezorgd en zoals omschreven

Prima assortiment, keuze genoeg voor een goede prijs.

Prima assortiment, keuze genoeg voor een goede prijs.

Snelle levering van het juiste artikel.

Veel keus voor redelijke prijzen

Veel keus voor redelijke prijzen, de laatste levering ging minder snel dan verwacht. Dit door de eindejaars pakjes gekte. Goed verpakt met goede retour regeling.

Fijne site om te winkelen. Snelle en correcte bezorging en afwikkeling. Top.

prima en vlotte service

Perfect verlopen!

Keurig verpakt en snel geleverd!

Mooie producten, super service

Goede handschoenen besteld bij Benscore. De handschoenen zitten goed, ik heb met wegwerphandschoenen altijd maat M. En deze maat M valt prima en past perfect. Zeer uitgebreid assortiment. Bij vragen wordt er snel en attent gereageerd.

Uitstekend!

Snel , keurig alles op tijd . Ik ben zeer tevreden.

Snel en secuur

Altijd prettig om op een webwinkel te kunnen vertrouwen

Kwaliteitsspul

Bestelling gedaan op vrijdagavond, levering had sneller gekund naar mijn idee maar al met al zeer tevreden over de prijs/ kwaliteitsverhouding. Bestellen bij dit bedrijf is aanbevelingswaardig

Zeer goede kwaliteit schoenen en kleding

Krijg goed en vriendelijk advies. Mijn bestelling keurig verpakt en bezorgd door DHL. Ben tevreden met mijn bestelde schoenen en kleding. Top

Ben gewoon eerlijk heb nog geen tijd gehad om het goed te beoordelen, maar op het eerste gezicht zag alles er goed uit.

Graag mail of mijn retour al in behandeling is. D.Ras

Uitstekend artikel

Uitstekende jas van 101-army, heerlijk warm, wind- en waterdicht. Goed kunnen testen inmiddels, de jas is inderdaad ruim. De maat xxl is voldoende voor mij met lengte 1.96.

Helemaal goed

Ik bestel en Benscore levert prompt het bestelde.

Ruim aanbod en mooie prijzen

Zouden alleen wat sneller mogen verzenden

Altijd top producten bij jullie!

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.