Mij zoon wilden een grote tas. Het is uiteindelijk een plunjerzak geworden. Met een belletje had ik binnen twee dagen de tas binnen. Top geregeld. En er nog een leuke bericht voor onze zoon erbij. Nogmaals bedankt voor je hulp

Helemaal top geregeld.

Eerst gemail of de spullen wel op elkaar afgestemd waren en daarna beateld met de vraag het zsm te versturen zodat het voor het weekend binnen was. Dat is helemaal goedgekomen, netjes op vrijdagmorgen geleverd en in goede conditie. Zo moet het;)

Snel ontvangen en mooi product

Had een maatje te groot besteld via internet even gebeld en kon het zo terug brengen in de winkel voor een kleiner model. Top

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Nette en snelle service

Nette en snelle service

Prima webwinkel

Goede en snelle levering top

Toppie

Prima levering en kwaliteit zeer tevreden

goed en snel geleverd

ja gevonden wat ik nodig had heb het bij u besteld en was de volgende dag al geleverd top

Probleem met verf goed opgelost.

Vrij goed

Levering kan sneller en retourneren via DHL is een drama maar daar kunnen jullie niks aan doen

Gewoon goed

Goede kwaliteit

1 minpuntje

Delevering zou sneller kunnen

Kwaliteits spullen en snellen levering, ook klant vriendelijke service.

Snel en kwaliteit

Zo als altijd een kwalitatief goed assortiment met veel keuze. Koop al jaren met plezier bij BENSCORE. Ziin nooit de duurste of goedkoopste maar altijd goed.

Prima spullen en vlotte levering

Levering zoals verwacht

Prima 👌🏻

Prima , al vaker bestelt en in de toekomst waarschijnlijk weer

ik ben heel goed en snel op de hoogde gebracht van mijn bestelling

ik e mailadres als mail.com maar soms vragen ze mij of het geen gmail.com is. maar dan gaat het wel eens fout. ik hebt bescore mail gestuurt met mijn ordernummer. kreeg in de weken nog meel terug dat het onderweg was. ik vind dat benscore goed heeft opgepakt snel en duidelijk.

Heel veel keus en snel geleverd.

Prima spullen keurig verpakt en verzonden.

De zendingen kloppen precies en de spullen zijn prima verpakt, alleen ik vind een dag of vier tussen bestelling en ontvangst een lange periode. Het is maar wat je persoonlijk gewend bent. Als het sneller geleverd wordt dan geef ik een 5e ster.

Top webshop

besteld en 2 dagen later ontvangt. klantenservice top!

goed en origineel assortiment

Benscore heeft een leuk assortiment. Bestellen en eventueel retourneren zijn prima georganiseerd.

Goed service!

Goede nazorg en service

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.