Altijd top!
OK
Heb een blouse hier besteld en hij werd geleverd binnen de termijn. Blouse zag er goed uit van degelijk materiaal. Afmetingen zoals genoemd in de maattabel kloppen. Goede ervaring en zou er weer bestellen.
hee lgoed ze zijn voor mijn man die in een rolstoel zit hij vind ze geweldig
Mag iets ook gewoon goed zijn ?
Idem
Komen afspraken na, goederen zijn zoals omschreven>
niks te melden
Super kwaliteit en....een persoonlijk kaartje erbij, hoe leuk is dat
Ik kreeg goed advies en snelle levering.
Na betaling zeer snel geleverd
Een WINKEL die op ZATERDAG gesloten is? Kom op, zeg. Een klantenservice die ONBEREIKBAAR is op die dag in het bijzonder? Hoe wil je godsnaam problemen oplossen als je de dagen dat zulke problemen ontstaan niet eens te bereiken ben?
Beste Gerben, Het spijt ons deze negatieve beoordeling van je te ontvangen. Wij hebben al jaren geen fysieke winkel. We hebben alleen nog onze webwinkel. Wij zijn in het weekend niet aanwezig. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Al deze informatie staat ook duidelijk vermeld op onze website. Problemen kunnen ook in de avond of 's nachts plaatsvinden, en dan zijn wij ook niet aanwezig. Sorry, we kunnen nu eenmaal niet 24/7 aanwezig zijn. Indien je ergens problemen mee hebt dan kun je ons tijdens genoemde openingstijden bellen. Ook kun je 24 uur per dag een email naar ons verzenden. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Problemen lossen wij in alle gevallen op, dus wij vernemen het graag van je. Wij hopen op je begrip en vernemen graag tegen wel probleem je bent aangelopen. Mvg. BENSCORE
Original anmeldelse
Duidelijke site. Snelle en goede levering. Tip: op de pakbon duidelijk omschrijven dat b.v. als een product via een andere leverancier komt en dus niet tegelijk komt.
Alleen jammer dat bezorgdienst pakketje door de brievenbus had gepropt waardoor verpakking (doosje wat in de noppenfolie envelop zat) helemaal kapot was. gelukkig product onbeschadigd
Zeer snelle verzending!
Geen gedoe, goede kwaliteit en snelle levering.
De zin hierboven zegt alles, tot nu toe ben ik zeer tevreden over de service van Benscore.
Snel en goed
Pakket niet geleverd, heb dit aangeven. Zou onderzoek gestart worden niets gehoord
Beste Marco, Het spijt ons te moeten vernemen dat u problemen heeft met het ontvangen van het pakket. Wij hadden niet eerder contact met u gehad hierover en zien dat u zelf direct contact heeft opgenomen met onze vervoerder. In het lopende onderzoek geeft DHL aan dat het bij uw buren is afgeleverd waarna u aangeeft dat dit ook niet het geval is. DHL heeft daarna het onderzoek weer opgepakt en is er er helaas nog geen reactie gekomen via DHL. Helaas vraagt DHL 5 werkdagen voor een onderzoek. Dit vinden wij zelf ook erg lang, maar wij hebben hier helaas geen invloed op. We hebben inmiddels een remeinder verzonden naar DHL en hopen dat ze alsnog spoedig met een passend antwoord komen. Mocht het pakket werkelijk zoekgeraakt zijn, dan zullen wij een nieuwe levering aan doen. Wij zorgen er te allen tijde voor dat de klant ontvangt waarvoor hij heeft betaald. Excuus voor de wanprestatie van onze vervoerder DHL. Mvg. Benscore
Bestelde producten zijn op de afgesproken tijd en in nette staat geleverd! Track en trace werkte goed!
Het was snel geleverd
Service is goed. Snelle levering. Goede informatie.
Altijd goede kwaliteit, wel jammer dat de visuele winkel weg is uit Rotterdam :( kwam er vroeger elke week wel langs
Ik heb de Fostex BDU broek Belgisch Camo Art.nr.: 111211belgS goed ontvangen en ben zeer tevreden ervan , past zeer goed en is uit goede en zeer sterke stof gemaakt aan een zeer aanrekelijke prijs ook , nog eens bedankt aan Benscore voor die prachtige zending , grtjes , Carl
Beste Carl, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Aangezien u het heeft over 2ehands schoenen en wij alleen maar nieuwe producten aanbieden, vermoeden wij dat deze beoordeling niet voor ons bedoeld is. Of er blijkt een misverstand te zijn waardoor u om e.o.a. reden gedacht heeft dat u 2ehands schoenen bij ons heeft gekocht en deze dus nieuw blijken te zijn, zoals alle schoenen die wij aanbieden in onze webshop. Wij vernemen het graag van u. Mvg. Benscore
Original anmeldelse
heb de kisten goed ontvangen , en ze passen als een sloef en waren in zeer goede konditie , eigelijk nieuw , altha,s voor wat ik dacht gezien te hebben , dus een dikke duim van mij is niet te veel gevraagd , nog bedankt
32 Kompasstraat B
Capelle aan de ijssel 2901 AM