Op de site is het gemakkelijk om een goede keuze te maken,snelle levering en perfect verpakt.
Gewoon zoals het hoort.
De bestelde producten waren goed en correct afgehandeld.
Gemakkelijk besteld en vlot geleverd met brievenbus post dus thuis blijven hoeft niet.
Best mijn bestellingen zijn best wel snel geleverd. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij (?)naast onze winkel(?) in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Hellaas is er géén winkel maar staat nog wel in de tektst naast de in te vullen vlakken, jammer hoor!
Snelle verzending en goede producten.
Makkelijk besteld, goed produkt, goede prijs en snel geleverd
Op zich niks mis mee. Je krijgt exact wat je besteld hebt en netjes verpakt. Het duurt alleen wel relatief lang voor je het krijgt.
Fantastische en snelle service!!
Precies wat ik zocht. Top kwaliteit en een heel snelle levering. Heel tevreden
Snelle levering en goede kwaliteit
Met een kleine vertraging me spullen binnen Zeer vriendelijke mensen
Duurde even met versturen maar goede producten!
Jammer dat de winkel er niet meer is, maar buiten dat is het nog steeds snel en goed geregeld.
Zeer slecht qua snelheid en levertijd . En als je hierover reclameert bij ze , komen er allerhande trut praatje over dat de leverancier vast staat aan de grens blablabma . En bovendien is de toonzetting vanuit hun vaak ronduit onbeschoft en denigrerend. Als ik dit vooraf had geweten dan had ik een andere keuze gemaakt qua winkel . Dus was ook meteen de laatste keer . Want nee ze zijn echt niet de enigste of de grootste.
Beste Henk, Het spijt ons te moeten vernemen dat u ons deze negatieve beoordeling geeft. Wij zijn vooral verrast over uw opmerking over onze toonzetting e.d. We doen er alles aan om alle klanten tevreden te houden en/of te krijgen. Juist worden wij altijd goed beoordeeld door onze klantvriendelijke service. Het spijt ons dat u blijkbaar een andere ervaring heeft. De levering van onze leverancier stond inderdaad vast aan de grens. Hier hadden wij helaas zelf geen invloed op. Normaal gesproken ontvangen wij een levering binnen 2 werkdagen waardoor wij alles op tijd kunnen leveren. Door de vertraging van de genoemde levering konden wij uw order helaas dus niet op tijd leveren. Excuus voor al het ongemak.
Zie titel
Het spijt ons te moeten vernemen dat u ons een zeer negatieve beoordeling geeft. Omdat wij zitten te wachten op een grote levering van onze leverancier welke vertraagd is, heeft ook uw bestelling vertraging opgelopen, waarvoor excuus. De voorraad wordt bijgewerkt op het moment dat de order bevestigd wordt door de leverancier. Normaal gesproken ontvangen wij de levering binnen 2 werkdagen in huis en kunnen wij elke order op tijd leveren. Volgens de leverancier heeft de levering vertraging opgelopen aan de grens. Inmiddels is deze vrij gegeven en onderweg. Wij zullen uw bestelling zo spoedig mogelijk naar u verzenden. Nogmaals excuus voor het ongemak.
Goed.
De bestelling verliep prima, producten zijn van goede kwaliteit (voor zover ik kan beoordelen) en de omschrijving is correct. Wat kan verbeteren is de werking van de website: -je kunt vanuit een artikel niet terug naar de zoekresutaten, als je binnen de zoekresultaten klikt op Openen in nieuwe tab kun je wel terug naar de zoekresultaten door de betreffende tab te openen -binnen de zoekresultaten staan de soortgelijke opties niet naast elkaar. Het zou handig zijn als je de diverse kleuren van hetzelfde artikel naast elkaar kunt zien en ook kunt klikken op een maatje groter of kleiner -de artikelomschrijving is niet altijd volledig, Er staat bijv Karabijnhaak in maat #2, maar de feitelijke lengte ontbreekt.
In een woord, GEWELDIG.
Prima in orde
Ik heb twee broeken besteld en betaald, maar alleen 1 gekregen...
Beste Konstantin, Het spijt ons te moeten vernemen dat u slechts 1 van de 2 broeken heeft ontvangen, excuus hiervoor! Wij zullen dan ook de ontbrekende broek zo spoedig mogelijk naar u verzenden. Blijkbaar hebben wij tijdens het inpakken van uw bestelling niet goed opgelet en is deze door de controle geglipt. Nogmaals excuus voor het ongemak. mvg. BENSCORE
Besteld en binnen zeer korte termijn perfect naar wens geleverd
Snelle levering en product voldoet aan de verwachting
Heb 2 broeken teruggestuurd voor nieuwe maten, heb nog niks gehoord, dit was 1.5 week geleden
Beste Liv, Met verbazing lezen wij uw negatieve beoordeling. Zodra wij namelijk een retourzending hebben ontvangen verwerken wij deze binnen 5 werkdagen. Omdat u aangeeft dat u het 1,5 week geleden al heeft verzonden is uw pakket vermoedelijk dus niet bij ons afgeleverd. Toen u het pakket retour heeft gezonden heeft u een barcode/ track & trace code ontvangen. Met deze code kunt u controleren of uw pakket werkelijk bij ons is afgeleverd. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit even te controleren en ons even per email op de hoogte willen brengen? Wij vernemen het graag van u. mvg. BENSCORE
Original anmeldelse
32 Kompasstraat B