Snelle levering En dat ze grotemaat hebben Alleen jammer dat er maar een kleur is in die maat. Verders top
Alles is goed verlopen en de artikelen optijd en netjes ontvangen
Helemaal wak
De website is prima, ik kan goed vinden wat ik zoek. Prijs kwaliteit is naar verwachting en de levering ook zeer spoedig.
Ik bestel. graag bij Benscore .com prima spullen kleding keuze voor mij prima outdoor prima snelle levering niet meer en minder dan perfect
Een ruim assortiment, redelijke prijzen en makkelijk bestellen en laten bezorgen.
Dat het pakje niet geleverd is is niet het probleem van Benscore, die heeft het netjes aangeboden bij Go Parcel, maar deze zeggen geleverd op adres, niets ontvangen ook buren niet. Service van Benscore in voorgaande traject is goed. Hopelijk komt het pakketje nog boven water. Benscore snel gereageerd, indien pakket niet terug gevonden wordt gaan ze het zelf oplossen dmv nog een levering of terug betaling. TOP
Beste Remco, Het spijt ons te moeten vernemen dat u ons een negatieve beoordeling geeft. Zeker omdat wij lezen dat u verder over onze service tevreden bent. Wij zien dat u reeds contact heeft opgenomen via GoParcel/DHL en dat er inmiddels een onderzoek loopt naar uw pakket. Hopelijk krijgen we spoedig een reactie en wordt uw pakket alsnog in goede orde bij u afgeleverd. Mocht dit niet zo zijn dan zullen wij er voor zorgen dat het wordt opgelost. Of door een nieuwe levering, of door het terugstorten van het aankoopbedrag. Excuus voor het ongemak! Mvg. BENSCORE
Original anmeldelse
Super snel geleverd en een super kwaliteit
Producten ruime keuze en goede kwaliteit. Echter levering is toch wel dramatisch week en meer lijkt mij overbodig. Terwijl ik bij andere webshops bestel toch netjes in 2 dagen in huis heb.
Beste Alex, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas geeft u ons een 6 als cijfer. Dit vanwege de lange levertijd. Wij verzenden binnen 4 werkdagen. Door de enorme drukte rond de feestdagen bij DHL zijn er veel pakketten helaas later afgeleverd dan normaal. Excuus voor het ongemak. Mvg. BENSCORE
De artikel werd goed ontvangen. Ben heel blij met me aankoop
Zie bovenstaande
Duurde zang voor verzending, en de maten kloppen niet.
Tevreden
Snelle levering, goed verpakt.
Zowel levering als telefonisch hulp superr
En snel bezorgd altijd
Ondanks alle drukte op tijd geleverd.
Uitstekend. Bedankt!
De eerste keer dat ik iets bij Benscore bestelde en het is allemaal goed gegaan,mijn bestelling was netjes op tijd en tiptop in orde.
Het maken van de bestelling ging helemaal oke, de berichtgeving ook helemaal goed. Helaas kwam het niet tot leveren, omdat het product niet meer voorradig was of niet geleverd kon worden. Jammer.
Tot nu toe geen teruggave van mijn retour het groene kinderjack
Beste Astrid, Het spijt ons enorm dat u ons een negatieve beoordeling geeft. Zodra wij een retour pakket hebben ontvangen doen wij er alles aan om deze binnen 5 werkdagen te verwerken. Door de enorme drukte tijdens deze december maand zijn veel pakketten vertraagd bij aflevering. Graag willen wij u daarom vragen om even te controleren of uw retour pakket inmiddels bij ons is afgeleverd. Dit kunt u doen via de track & trace code welke u ontvangen heeft bij de verzending. Tijdens deze piek drukte doen wij er alles aan om alle retouren zo spoedig mogelijk en op volgorde van binnenkomst te verwerken. Wij hopen op uw begrip. Mvg. BENSCORE
Levering prima. Mooie broeken besteld. Helaas 2 daarvan iets te groot en 1 vond zoon niet mooi van kleur. 2 retour gedaan, met de vraag om 1 in een kleinere maat op te sturen en 1 geld terug. Tot op heden niets gehoord. Is meer dan een week geleden. Als dit goed wordt afgehandeld heb ik niets te klagen. Supermooie broeken, staat heel stoer. Valt wel groot. Mijn zoon is 1,95 meter en maat S paste prima qua lengte.
Eerlijke prijs voor goed materiaal.
Ik heb een broek besteld bij Benscore waarvan ik 9,99 euro verzendingskosten moest betalen.De broek was te groot,ik wil ze terugsturen en ik kan 13,05 euro neertellen.Besluit:de verzendingskosten kosten méér dan de broek die ik heb besteld.
Beste Maggy, U betaald alleen de kosten voor het retour zenden. Indien u iets retour stuurt en hiervoor verzendkosten heeft betaald voor de heenzending (dus die €9,95) dan ontvangt u deze betaalde verzendkosten van ons terug. Indien u de broek wenst te ruilen voor een andere maat dan betalen wij weer de verzendkosten voor het opsturen van de ruiling. Ik hoop u hiermee meer duidelijkheid te hebben kunnen geven. Mvg. Benscore
Original anmeldelse
Pakketje in verkeerde brievenbus gedaan dus geen juiste berichtgeving, dat het afgeleverd was. Door goede buren dit opgelost, maar twee dagen later.
32 Kompasstraat B
Capelle aan de ijssel 2901 AM