Mooie collectie schoenen en snel geleverd

Alles keurig en snel afgehandeld.

Alles was pico bello in order !!!

Kaartje erbij met een hele mooie tekst, was heel verrast!!!

Heel tevreden mee

Goede pasvorm lopen fijn

Persoonlijke aandacht

Hier online schoenen gekocht van het merk wat ik zeer regelmatig draag, Helioform. Het uitpakken was al een feestje met een leuk kaartje en persoonlijke boodschap. Bedankt ☺️

Top produkt en snelle levering

Bestelling netjes verzonden

De bestelling was netjes verzonden in geseald plastic. Handgeschreven kaartje zat erbij

Echt leuk dat ik er een persoonlijk kaartje bij kreeg!

Duidelijk, helder, snel en een heel nette prijs!

Heel attent dat medewerkster belde omdat de postcode niet juist was.

Super snel en leuke service

De bestelling was snel binnen. Bij opening blijkt er een persoonlijk kaartje in te zitten. Prima service!

Snelle levering, goede service.

Duidelijkheid in levering, nette verzending.

Besteld laarsjes werden snel geleverd.

Snelle levering .

Echt een aanrader. Snelle correcte levering. Hebben ruime keuze voor mensen met een breedte maat.

prima!

Online schoenen gekocht, snel geleverd met een attent handgeschreven kaartje erbij, en de schoenen pasten ook nog perfect. Kon niet beter!

Zeer klantvriendelijk

Een persoonlijk kaartje,om mij te feliciteren met de aanschaf van een paar schoenen! Zeer klantgericht en wordt gewaardeerd,de volgende paar schoenen worden zeker bij Theo Janssen besteld. Met vriendelijke groet, Jeroen

Prima service leuke collectie

Goede ervaringen alles verloopt probleemloos

Prima,snel

Nakkelijke site, snelle b ezorgong en gezellige inhoud.

Goede levering en afhandeling

Goede service en correcte behandeling

Goede communicatie en snel geleverd

Goede communicatie en snel geleverd

Prima levering

Heerlijke schoenen waar ik hele dag op kan lopen.

Top goede levering

2paar schoenen besteld. 1 paar prima, het andere paar was te strak. Ik had eerder instappers van Waldlaufer gehad en dacht hetzelfde model, maar in deze zat geen elastiek. Heel jammer.

snelle service

Snel geleverd en een persoonlijk kaartje erbij wat heel attent overkomt. Goede ervaring met Theo Jansen!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen