Uitstekend!

Super snelle levering, geen bezorgkosten alleen bij retourneren Schoenen zijn nog mooier dan dan ik dacht.

Snelle levering mooie dames schoenen

Blij met het nieuwe paar

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Goede prijs/kwaliteit.

Scherpe prijs Snel bezorgd Goed verpakt en aardige kaart

Snelle service met een persoonlijk kaartje

De dag na bestelling op internet had ik de mooie sneakers al in huis. Met een leuk, handgeschreven kaartje erbij. Heel persoonlijk. Netjes verpakt. Er was zorg aan de bestelling besteed. Dank!

Perfect!

Snelle levering; altijd correct verpakt en met een persoonlijk kaartje! Top!

Goed geregeld

Vond wel spannend maar alles liep goed

Heel goed, zowel webshop als levering.

Snel en keurig afgeleverd met leuk persoonlijk kaartje

Ten eerste was de prijs lager dan elders Daarna goed ingepakt bezorgd. Met een persoonlijk kaartje

Snelle levering.

Prima levering!

Late levering super service

De schoenen waren na bestelling de volgende dag al aangeboden aan GLS helaas heeft het 2 weken moeten duren voordat de schoenen geleverd werden. Anne van Theo Jansen schoenen heeft er allles aan gedaan om het in goede banen te leiden. Wat ik heel goed vond was dat er telefonisch contact gezocht werd of de levering goed ontvangen was.

Ik werd erg vriendelijk geholpen met schoenen passen

Ik werd erg vriendelijk geholpen

Geweldige webshop

Alles verliep keurig. Ook een kaartje erbij. Top

Uitstekende ervaring bij afhaal

Een setje schoenen besteld voor de vrouw en gereserveerd voor afhaal in de winkel. Goed werkende voorraadindicatie dus geen verassingen als uitverkocht. Prijs van dit laatste paar was keurig. Ervaring in de winkel kort en krachtig, de tas met de doos schoenen stond al klaar achter de schermen met al het papierwerk erbij.

Oké

Zoals vanouds: prima!

Woont in Zwijndrecht Het merk solidus k breedte was weer een goede pasvorm maar om naar de zaak te komen te ver Dus besteld en zitten perfect Altijd een leuk kaartje erbij dankjewel

Het is de eerste keer dat ik bij Theo Jansen schoenen heb besteld en ben daar zeer tevreden over Geleverd binnen 1 dag

Mooi gepresenteerd op de website .wat je ziet is wat je krijgt . Keurig op tijd.

Top en snel verzonden

Snelle levering, blij met de mooie sandalen die heerlijk lopen.

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie schoenen, snellle levering, goede comunicatie

levering

Snelle en correcte levering

Binnen 1 dag netjes bezorgd.

Heel tevreden met de nieuwe schoenen

Kwaliteit en persoonlijke tint.

Niets te klagen en pakket met persoonlijk kaartje geeft een extra plusje.

Molenstraat 43

6511 HA Nijmegen