Goede en snelle service

Goede en snelle service, ook met retouren.

Netjes behandeld

Keurig in orde alles.

Snel verzonden, netjes verpakt!

Het persoonlijke kaartje erbij was echt leuk! De schoenen waren prachtig op een kleine beschadiging na maar dat werd vlot opgepakt en afgehandeld! Wij komen zeker een terug weer terug in de webshop!

Correct

Ga hier zeker weer kopen

on-line bestelling die toch persoonlijk gemaakt wordt

on-line bestelling gedaan. Alles ging vrij soepel en snel, van een account aanmaken en het betalen tot aan de levering. Het werd ook nog eens heel persoonlijk gemaakt omdat er een handgeschreven bedankkaartje bij de levering zat. Dat vond ik heel attent. Het is jammer dat de winkel op twee uur rijden van mijn woonplaats vandaan ligt anders zou ik zeker een vaste klant worden die regelmatig binnenstapt. Stiekem vond ik het jammer dat de schoenen als gegoten zaten anders was ik ze persoonlijk komen ruilen, maar mocht ik een keer in de buurt zijn dan ga ik zeker langs.

klant vriendelijk en snel.

super goed ervaring.

De schoenen zaten netjes verpakt en er zat een lief handgeschreven kaartje bij.

Dik tevreden

Goede communicatie en aflevering vlgs. toezegging.

Met zorg verstuurd!

De pakket service was duidelijk. De doos met sandalen was goed ingepakt. Er zat een persoonlijk geschreven kaart bij. Dat is attent. Snelle bezorging.

Schoenen met de juiste maat en snel geleverd.

Gewoon goed

Genoeg keuze, snelle levering...ga zo door

Topschoenen

Fijne schoenen voor leuke prijs. Snelle verzending!!

In 1 woord TOP

Snelle levering.heel speciaal....het persoonlijk geschreven bedank kaartje.

Een fijne (web) winkel om te kopen. Al jaren zeer goede ervaringen mee.

Altijd zeer snel in reageren en verzenden van producten. Al vele jaren ervaring en nooit is er iets mis gegaan. Ook up to date met de nieuwste schoenen van mijn geliefde merk. Zeer tevreden dus.

Overzichtelijke site

Snelle verzending en goede bezorging van GLS. Niets op aan te merken..Top!

Besteld snel geleverd

Maar te klein deze keer een ander merk geprobeerd andere teruggestuurd en snel de grotere maat Maar ook te klein Dus teruggestuurd en nu afwachten voor de terugbetaling

Goede schoenen kwaliteit

Ik kom altijd weer bij Theo Jansen uit met mijn keuze. Vaak hebben ze net meer keuze waardoor vooral bij een comfort schoen het ook leuk is om schoenen te kopen met goede kwaliteit.

Zal vaker hier kopen

Ik kende het bedrijf niet, maar zocht naar Berkelmans schoenen. Zo kwam ik via google terecht bij Theo Jansen. Ze hadden meerdere schoenen in mijn maat in de uitverkoop, voor een hele mooie prijs. 2 paar besteld. Bij de levering zat een handgeschreven brief als bedankje. Bedrijven die de tijd en moeite nemen om een hand geschreven brief te doen bij een bestelling is geweldig. Zal zeker nog eens vaker kijken hier.

Snelle service, klantvriendelijk

Goede service en een leuk bedankkaartje bij de bestelling. Het enige minpuntje is dat ik niet kan kiezen voor een afhaalpunt als bezorgoptie.

Een aanrader

Sneakers besteld. Vlotte afhandeling, 2 dagen later al geleverd met een kleine attentie. Dit had ik al gelezen in andere reviews, maar het was toch erg leuk om dit zelf ook te ervaren. Zeer tevreden.

Uitstekende service

Gebeld met vraag over kleur schoenen. Direct en duidelijk antwoord gekregen. Op de site stond namelijk abusievelijk een verkeerde kleur vermeld

Goeie en snelle service

Geen levering

Schoenen besteld en betaald. Bleken niet leverbaar,

Veel meer dan goede service!

Kwaliteitsschoenen, ruime keus, goede afprijzing, en bij bijzondere wensen wordt er meegedacht en veel moeite gedaan. Gewoon fantastisch!

Goede persoonlijke service

Snel geregeld en met een persoonlijk bedank kaartje!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen