Betrouwbaar

Ik had schoenen besteld, waren 1 van de laatste paren (outlet). Nadat ik ze besteld had kreeg ik na een dag een mail dat er kleurverschil geconstateerd was en daarom was mijn bestelling geannuleerd en binnen paar dagen stond het bedrag retour op mijn rekening.

Prima,snelle levering

Prima bedrijf ,snelle levering

Prachtige laarzen van Laura Vita

Goede communicatie. En een attent handgeschreven kaartje in de schoenendoos. Elke keer weer een feest om daar schoenen te bestellen.

Oprecht

Snel geleverd aan huis. Echte kwaliteit schoenen. Mooi assortiment

Leuk dat er een grappig, persoonlijk, handgeschreven kaartje bij zat.

Goede service ondanks mijn bestelde schoenen helaas niet geleverd konden worden ivm kleurverschil tijdens de eindcontrole. Netjes het geld snel terug gestort.

Mooi product, mooie prijs en goede service

Via internet mooie schoenen gevonden. Precies mijn maat. Binnen een dag waren ze in huis. Met een.lief handgeschreven kaartje.

Perfecte snelle ontvangst bestelling

De nestelde schoenen, sneakers van Helioform maat 40 wijdte K zeer snel en keurig netjes verpakt ontvangen

Snelle service en attent

Bestelling netjes verpakt en vlot geleverd, incl. persoonlijke boodschap op een kaartje.

Mooie schoenen

Goede service.ze doen er ook nog een leuk kaartje bij . Echt heel leuk

Snelle en goede levering

Een snelle levering met een persoonlijk bedankje. Erg fijn.

Makkelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering en een heel persoonlijke kaart erbij.

Vriendelijk en fijne communicatie

Snelle verzending duidelijke website Vriendelijk, fijne communicatie en oplossingsgericht ivm een probleem

Fijne webshop met prachtige producten!

Vlotte bezorging. Kwalitatieve mooie producten.

1k heb meerdere laura vita schoenen passen altijd perfect nooit geen voetklachten

Betrouwbaar en goede service

Laarsjes die ik bestelde werden een maat te klein bezorgd. Kan gebeuren. De kosten die ik moest betalen om ze terug te sturen kreeg ik zonder vragen teruggestort op mijn rekening. Zeer goede service. Pakket kwam snel en netjes verpakt.

Een teleurstelling

Schoenen besteld r er n betaald krijg ik een mail dat ze niet meer leverbaar zijn en moet ik ook nog meerdere dagen wachten op m’n geld dat vind ik niet oké

Mooie sneakers van hartjes. Snelle levering en fijn mailcontact toen ik wat wilde vragen.

Hele goede schoenen en direct geleverd

Duidelijke presentatie op website. Goede kwaliteit. Direct geleverd

Snelle levering met leuk kaartje erbij en super schoenen

Makkelijk te bestellen op de website, snelle levering inclusief kaartje erbij handgeschreven door een medewerkster erg attent. Ik heb ze ook gebeld dat ik dat zo positief heb ervaren!

Snel en accuraat

Snep en accuraat

Leuke aanbieding en snel geleverd.

Leuke aanbieding en snelle levering. Ben zeer tevreden.

Net rond 16 u Besteld en de volgende dag binnen

Snelle levering en leuk persoonlijk kaartje bij de schoenen; heel attent!

Altijd mooie, goede en aparte schoenen.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen