Duidelijk overzicht !!

Goede snelle levering duidelijk overzicht

Goede site. Snelle verzending en een leuk handgeschreven kaartje erbij. Bovendien een hele goede service.

Bestellen betalen.en de volgende dag thuiszorgd

Zo snel is fijn voor een gehandicapt.persoon.xoals ik ben. Niet alle winkels af hoeven te lopen. Lekker thuis uitzoeken . Zalig !

Prima service.

Goede service.

Fijne website,goede producten en snelle levering

lijkt me 'n aardige klantenteam

Er zat 'n leuke kaart bij m'n bestelling

Mooie schoenen en snelle levering.

Leuke aanbieding en blij met mijn nieuwe van Bommels. Persoonlijk kaartje erbij. Top service.

alles goed

snelle bevestiging, verzending, ontvangst. Helaas waren de schoen een maatje te groot, retourzenden aas erg makkelijk.

Zeer snel en correct geleverd met een persoonlijke boodschap

Voor herhaling vatbaar

Top.

Volgens verwachting.

Altijd goed

Altijd fijne leuke schoenen. Ik koop altijd damescomfort schoenen. Ook in de uitverkoop zit er altijd iets voor me bij. Ik kijk/koop vaak online, gaat prima.

Goede service !

Dit is een prettige schoenenwinkel met een groot assortiment van goede merken schoenen. De service is erg goed.

Heel tevreden

Snelle levering, goed verpakt.

Supersnelle levering en goed verpakt

Snelle levering en een prima prijs voor een mooie en comfortabele schoen. Super geregeld!

Snelle milieuvriendrlijke levering. Persoonlijk kaartje erbij. Top!

fantastisch,een fiets in plaats van een bus komt voorrijden!

Zowel de schoenen als de fiets wekken mijn sympathie, beiden houden rekening met het milieu. De Woden sneakers bevallen prima en dat al jaren

Nette levering

Bestelling zoals verwacht. Persoonlijk kaartje bij de bestelling.

De prijs..de bezorging..de kwaliteit..alles was perfect!

ERG SLECHTE BEZORGING!

Na zogenaamd 3 bezorgpogingen van GLS heb ik het nog steeds niets ontvangen. Volgens de mail was ik niet thuis, maar dit is absoluut onwaar. Ik adviseer u om met een andere firma in zee te gaan. Marcel Vredeveld.

Snel besteld en snel geregeld

Veel keuze en goede communicatie dus prima bedrijf

Snel geleverd met een leuk persoonlijk kaartje

Ben erg tevreden

Snelle accurate levering van super x-sensible levering!

Snelle acccurate levering van de mooiste X-Sensible schoenen! En attent! Omdat er in de schoenendoos een persoonlijk en geschreven kaartje zat, bedankt daarvoor!!

Deze schoenen had ik al op het oog maar waren helaas niet verkrijgbaar in de buurt Met het zoeken op internet vond ik al gauw jullie site en ze gelijk besteld

Molenstraat 43

6511 HA Nijmegen