Laden reviews...
423 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle levering en duidelijke communicatie. De persoonlijke aandacht met handgeschreven kaartjes viel op en bevorderde klantenbinding. Retouren werden vaak als soepel en probleemloos beschreven. Over het algemeen ervaren klanten het online winkelen als betrouwbaar en prettig.
Snel geleverd en netjes verpakt.
29 August 2026
Corrie
Lienden
De Piedi Nudi Imola 01.23 Beige snake sneakers zijn op tijd en in goede orde geleverd. Er zat een een leuk lief kaartje bijgesloten. De sneakers zijn retro hip en zitten heerlijk.
Tilly
Dordrecht
Grote keuze Durea schoenen en zeer snelle levering.
Wilma
Tilburg
Zeer netjes behandeld
Willy
Helmond
Goede duidelijke webshop. Verantwoord verzonden dwz niet binnen 24 uur. Goed verpakt. Leuke xsensible schoenen voor een leuke prijs. Heel blij mee.
27 August 2026
Wendy
Kwadijk
De schoenen die ik heb besteld zijn mooi. Het enige nadeel is dat de rechter schoen al veel wijder is omdat deze al vaker in de winkel gepast is. Op de rechter schoen zitten nl. Ook de gele prijs stickers dus die heeft in de winkel gestaan. Moet er nog ff over nadenken wat ik hiermee moet. Als ik ze retour stuur moet ik wel zelf kosten betalen. Terwijl de schoen dus niet goed is nl. Te wijd.
Anneke
Leiderdorp
Bestellen ging heel gemakkelijk en de schoenen zijn snel geleverd.
Betty
Amsterdam
Mooie schoenen.. voor een mega top prijs!
Patricia
Enschede
Het is fijn dat de fysieke winkel ook een webshop heeft. Ik vind het ook leuk om iets over de historie van de winkel te lezen. Dat maakt een betrouwbare indruk op mij. De bestelling is snel verzonden en met een handgeschreven kaartje erbij. Dat maakt het webwinkelen toch net wat persoonlijker.
Yoda
Helmond
Toen ik mijn schoenen van het merk xsensible uitpakte bleek dat de rechter erg verkleurd was. Mail gestuurd en kom ze terugsturen, waarna ik het aankoopbedrag op mijn rekening teruggestort zou krijgen en geen portokosten hoefde te betalen. Fijn voor deze service. Alleen ging er bijna 2 weken overheen voordat het was gestort. (Ontvangst van de schoenen bij Jansen en het terugstorten. Dit had misschien beter gecommuniceerd kunnen worden.
Tjitske
Apeldoorn
Hele goede contacten
Joanne
Eethen
Goede kwaliteit schoenen, supersnel online bestellen en ontvangen
24 August 2026
Nandy
Gouda
Precies zoals ik het zocht en snelle levering. Ook netjes Verstuurd zelfs met een persoonlijk bericht. Word erg gewaardeerd!
23 August 2026
Lienke
Zuidhorn
Zo als hier boven al staat heerlijke schoenen
22 August 2026
Simona
Maarssen
Ruim assortiment en handige site De schoenen werden ook snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. Aanrader!
21 August 2026
Greet
Ternat
Goede service !
Philomena
Zuid-limburg
Goed en een mooi persoonlijke kaartje erbij heel atent. In de doos bij de schoenen
Ineke
Middelaar
De schoenen werden volgens afspraak vlot geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele bestel- en bezorgingsproces.
Conny
OOSTERBEEK
Snelle levering met persoonlijk geschreven kaartje erbij !!
Martin
Doetinchem
Mijn bestelling was er zo snel! En met een vriendelijke kaart erbij... Hartelijk dank.
Manon
Eindhoven
Mooie schoenen, goede pasvorm
Eveline
Papendrecht
Deze sandalen is de tweede paar dat ik draag; de eerste beviel zo goed dat ik het tweedehands besteld; pasvorm en draagcomfort excellent
17 August 2026
Ronald
Assen
Snelle en zorgvuldige bezorging, goed verpakt.
15 August 2026
Rianne
'S-GRAVENZANDE
Bekijken, bestellen, ontvangen, passen. Prima!
13 August 2026
K.k.
APPINGEDAM (GRONINGEN)
Goede communicatie, snelle verzending met heel attent een handgeschreven kaartje erbij.
13 August 2026
Carin