Laden reviews...
385 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle levering en duidelijke communicatie. De persoonlijke aandacht met handgeschreven kaartjes viel op en bevorderde klantenbinding. Retouren werden vaak als soepel en probleemloos beschreven. Over het algemeen ervaren klanten het online winkelen als betrouwbaar en prettig.
veel keus in brede maat dames schoenen
31 July 2026
Clara
Sprundel
Ik heb de afgelopen jaren regelmatig schoenen gekocht bij Theo Jansen. Mooie aanbiedingen, een prachtig assortiment in kwaliteitsschoenen en altijd keurig bezorgd. Tot op heden dus altijd een goede ervaring.
30 July 2026
Jolanda
Rotterdam
30 July 2026
Christian
‘s-Hertogenbosch
Voor mij een prima ervaring
29 July 2026
M
Tiel
Ik heb hier schoenen besteld en er waren wat problemen met de site, even gebeld en gesproken met Anne. Bleek inderdaad een probleem te zijn met de webshop en zij gaf aan direct te kijken of het kon worden opgelost. Schoenen besteld, werden de volgende dag al bezorgd en er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. Geweldige service!
28 July 2026
Janine
Almere
Uitstekend geholpen.
28 July 2026
Carla
NIJMEGEN
Heel goede site Geweldige collectie Zeer goede service Vriendelijk en vlot bestellen en ontvangen Zo zou je het overal willen hebben
Pieternel
Dordrecht
De volgende dag had ik de schoenen binnen! Met een glimlach en een lief briefje.
Els
Utrecht
Na enige twijfel aan de telefoon over mijn vraag zijn ze wel op de doos gaan kijken en bleken de sandalen toch een andere wijdte te hebben dan vermeld op de site. Juiste wijdte voor mij, dus gelijk besteld. Vriendelijke kaart bij bestelling
Marjolein
Notter
We zijn in de winkel ongelofelijk goed geholpen. De verkoopster had een goed oog voor wat de voeten van mijn dochter nodig hebben, maar ook welke schoenen passend zijn voor haar leeftijd. Ik kom al jaren in deze winkel en ben altijd meer dan tevreden met de schoenen en de verkoopsters. Kortom, ik blijf terugkomen.
26 July 2026
Anja
Nijmegen
Bestelling kwam snel en was naar verwachting.
26 July 2026
Thea
Woerden
Schoenen warenhandel binnen en erg mooi. Een lief persoonlijk kaartje erbij met erop veel plezier met je mooie schoenen. Dat doet toch iets met je emigratie voor deze hardwerkende mensen.
Anita
Ravenstein
Goede prijs, snelle levering en lief kaartje in de doos. Sinpel en goed
Martijn
Maastricht
Netjes geleverd en met een persoonlijke tintje. Alles volgens omschrijving op de website.
Gabe
Hattem
Prima geregeld met de bestelling en de retourzending.
22 July 2026
Nel
Herwijnen
Ik wilde altijd al een keer Pikolinos kopen en Theo Janssen had een goede deal met een paar schoenen en een paar laarzen die ik graag wilde hebben. Had ook meteen speciale spray gekocht om de schoenen langer te laten meegaan. Bestellen en betalen ging vlot. Levering was binnen 1 dag al binnen. Vond ook wel bijzonder dat ik een handgeschreven kaartje erbij kreeg over de schoenen. Kortom, een goede ervaring met deze bestelling!
Elvira
Beuningen
Vriendelijk personeel Ruime keus in comfortschoenen
Toos
Afferden.l
Na 2 dagen al n huis
Anja
Deest
snelle en juiste levering zoals aangekondigd per mail
19 July 2026
jeannine
zandhoven
Zondag besteld en dinsdag lagen ze klaar bij het DHL depot bij ons in de buurt. Met een geschreven dankkaart van Theo Jansen schoenen.
17 July 2026
Geert
Breda
Goede service, ook bij terugsturen van schonen. Mooie kwaliteit schoenen.
17 July 2026
Lia
Mill
Goed passende schoenen
Fien Gieben
Nijmegen
Altijd keurig met verzenden en altijd leuk kaartje erbij
Johan
Emmen
Al vaker besteld en soms een vraag per mail gestuurd, krijg keurig antwoord en klantgericht. Heel fijn.
Evelyne
Naarden
Prima levering met een leuk berichtje voor mij er bij! Bedankt
15 July 2026
Anke