Goede website. Snelle reactie. Snelle levering. En een geschreven kaartje met een persoonlijke boodschap, dat waardeerde ik zeer.

Snelle levering met leuke persoonlijke kaart!

Super.

Keurig

Snelle levering. Precies zoals afgebeeld product.

Slecht

Website niet bijgewerkt artikel betaald en niet op voorraad

Erg tevreden over de bestelling, snel geleverd met een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij.

Ik ben erg tevreden over de snelle en correcte levering van de schoenen. Bijzonder attent vind ik het handgeschreven kaartje erbij. Ik zal zeker vaker schoenen e.d. bestellen bij Theo Jansen.

Snelle levering en snelle afhandeling

Supersnelle levering

Goede levering!

Snel en goed geleverd. Leuk verpakt met boekje en kaart

Vlotte snelle levering

Correct vriendelijk

Correcte afhandeling Vriendelijke service Perfect product

Prima levering, en geweldige schoenen

Goede ervaring, snel verstuurd en een leuke persoonlijke notitie van de winkel.

Zo eerlijk en geweldige samen werking

Snel en goed ....

Zonder lockdown koop ik altijd mijn Jenszen schoenen bij Theo Jansen, nu noodgedwongen online geshopt.... top schoentjes en snel in huis. tot snel maar weer

Super snelle en vriendelijk service!

Ik was aangenaam verrast door een persoonlijk kaartje bij mijn sneakers! Aangezien normaal online shoppen niet echt persoonlijk is. Fijn dat ze een ruim assortiment hebben aan schoenen voor vrede voeten!

Fijn om passende schoenen te vinden die ook modieus zijn!

Ik heb zeer brede voeten als Gevolg van een medisch probleem. Ik vind t echter belangrijk om er wel een beetje modieus bij te lopen. Gelukkig hebben ze bij Theo Janssen ook Voor bijzondere voeten heel veel keus! Schoenen zitten en staan geweldig !

Goed advies, snelle levering

Telefonisch info opgevraagd. Erg prettig gesprek. Daarna snelle levering. Ook mijn retour werd supersnel verwerkt en bevestigd, prima zaak!

Ga zo door.

Alleen de retour verzending zou gratis mogen.

Prachtige schoenen goede communicatie en snelle levering

Snel geleverd! Vriendelijk kaartje , goed geregeld.

Gewoon goed

Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat

Leuke outlet schoenen snel geleverd

Goed gegaan ook snel geld terug.

Goede en snelle service

Eerste ervaring met deze winkel is fantastisch. Schoenen besteld, waren te groot. Dezelfde schoenen teruggestuurd en een maat kleiner besteld. De schoenen retourneren en het bedrag weer terug op de rekening is binnen een week geregeld. Top service. Ik wordt hier vaker klant. Ik kan het iedereen aanraden.

Snelle levering.

En super online winkel Hier zou ik zo weer bestellen

fijnse service en perfecte schoenen

Makkelijk bestellen van schoenen, mooi verpakt met persoonlijke groet. Ik bestel en ondersteun liever bij een winkel in mijn woonplaats dan een een grote online aanbieder!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen