Snel en persoonlijk

Nav mijn vraag kreeg snel een reactie terug.

Snel en correct

Snel en correct

Grandioos

Perfecte levering er zat zelfs een schoenlepel bij. Betrouwbaar bedrijf ik ga daar zeker meer schoenen bestellen.

Laarzen besteld bij TJS. Ze waren snel geleverd met een handgeschreven kaartje waarop TJS mij veel plezier wenste met de aankoop. Hartstikke leuk!

Goede en snelle service met persoonlijke tint

Goede en snelle service met persoonlijke tint

Prima en snelle levering.

Ik koop graag mijn schoenen bij Theo Jansen. Heeft een hele mooie collectie aan schoenen en vooral ook in grote maten. Ben altijd zeer tevreden met mijn aankoop.

Netjes op tijd geleverd.

Supersnel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij! Heel erg leuk

Besteld en volgende dag in huis met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Echt heel leuk!

Goede snelle service

Goede snelle service en ook de retour is snel verwerkt.

Snelle levering, met persoonlijk kaartje erbij

De bestelde laarsjes werden snel geleverd. Er zat een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij. Erg leuk!

Schoenen mooi op tijd geleverd helaas waren de schoenen voor mijn moeder te krap. Retourneren was geen probleem ook het geld stond de volgende dag op mijn rekening.

heel fijn

voor mijn schoonmoeder van 92 was dit heel fijn. ze passen ook dus dat was helemaal super! dank!

Om 12.00 uur besteld en om 17.00 uur thuis gebracht

Ontevreden

Ik koop via uw website enkellaarsjes betaal ze en de dag erna word ik geïnformeerd dat ze niet meer voorradig zijn. Ik heb ze dan reeds betaald. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Het geld was na n paar dagen geretourneerd, maar toch........ Liever wil ik bij de bestelling horen of de laarsjes definitief aanwezig zijn en niet na betaling horen dat ze uitverkocht zijn. Ik maakte dit nooit eerder mee bij uw collega’s. Met vriendelijke groet, M.Peijnenburg

Zeer goed en leuk persoonlijke boodschap.

Ik ben zeer tevreden met aankoop. En leuk de persoonlijke boodschap

Snelle service met een handgeschreven groet

Snelle levering met een handgeschreven kaartje erbij met een wens en een groet. Voelt persoonlijk en dus heel fijn. Jammer dat er € 7,25 betaald moet worden aan retourkosten.

Top! Snelle en goede levering!

Snelle service, solide verpakt en erg leuk dat er een schoenlepel, leerbalsem en een persoonlijk kaartje bij zit! Aangenaam verrast door snelheid, kwaliteit en service.

Helemaal perfect!

Snelle levering, persoonlijke note, prima pasvorm, zo als afgebeeld ! Top!

snelle levering en goede service!

Buitengewoon tevreden klant. Snelle service, mooi ingepakt pakket met persoonlijke kaart, tas en folder. Ook bij terugsturen van één paar schoenen, omdat de maat niet passend was een snelle reactie. Directe terugboeking van het geld, en een mail dat de terugzending in goede orde ontvangen is.

Hele goede service!

Snelle levering goede service

Snelle en vlotte levering

Levering verloopt heel vlot. Persoonlijk bedankje en attentie

Goede en snelle levering van een mooi paar schoenen.

Mooie laarsjes

Omdat ik breedtemaat K heb was het eindeloos zoeken naar de laarsjes die ik wilde. Theo Jansen had ze! Goede website en de laarsjes waren er supersnel! Ben er heel blij mee!

Super! Persoonlijk

Geweldig, snelle levering, goed verpakt en als kers op de taart, een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij, voelde me superblij met deze bestelling

Snel bezorgd , goed verpakt en een kaartje met een kerstwens

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen