Prachtige schoenen. Snel thuis

Prachtige schoenen, snelle levering en een leuke kaart erbij met schoenlepel en zalf. Mag ook wel met schoenen van 200 maar goed. Alleen deze winkel had de mooie durea’s in het blauw.

Uitstekende service

Bestelling snel verzonden en mooi verpakt.

Snelle service, mooie schoen

Perfecte service. Besteld en een dag later in huis. Mooie cognac kleurige enkellaars en met een schoenlepel erbij afgeleverd. Heel vriendelijk

Supersnel en super verzorgd, mooi assortiment

Ik bestelde mijn fijne nieuwe schoenen online en had ze in no time ontvangen met een persoonlijk berichtje erbij. Luxe! Schoenen zelf blijven natuurlijk het belangrijkst (en ze zijn prima), de hele winkelervaring was top!

Snelle levering met persoonlijke boodschap & niet onbelangrijk mooie schoenen. Heb nog een paar besteld

Leuke attentie

Het was leuk een hand geschreven kaartje te ontvangen, een zalfje voor de voeten en een schoenvtrekkertje

Snel maar jammer

Schoenen snel geleverd, met Anne afgesproken dat we ze om mochten ruilen voor n maat kleiner en dat we de pakketkosten vergoedt zouden krijgen. De schoenen waren snel teruggestuurd en net zo snel het andere paar weer ontvangen. Afspraak van vergoeden pakketkosten is NIET nagekomen. Jammer

Super tevreden

Prettige ervaring, klantvriendelijk

Snel geleverd. Met een leuk persoonlijk briefje. Gewoon top

Heel goed en verzorgd.

Alles in goede orde ontvangen.

Goed!

Mijn pakket was snel verzonden en kwam daardoor op tijd binnen. Helaas waren de schoenen te groot en moesten ze terug gestuurd worden. Ik schrok wel van de hoogte van de retourkosten, dit was het enige minpunt.

Dat ik nu een tweede paar heb gekocht van duren en nooit meer zere voeten. 4737-9684-658 H 6 bruin. Jammer dat ze niet in blauw worden verkocht .

Goed geholpen

Telefonisch contact gehad. Eerlijk en betrouwbaar.

Mooi familiebedrijf!

Een goede website. Fijn is dat ook breedtematen zijn aangegeven! Verzending was snel, de schoenen heel hoed, en het handgeschreven briefje vond ik ook erg sympathiek.

Vlotte levering, mooie, goedkope merkschoenen!!

Ik vond de hand geschreven kaart bij mijn bestelling geweldig! Telefonisch contact gehad, heel vriendelijk te woord gestaan. Kortom ik ga hier zeker weer bestellen, Klasse zaak!! Groetjes Anja!

Snelle levering! Bovendien wordt de bestelling bijgeschreven op mijn klantenkaart! Hebben jullie ook K wijdte In dit merk?

duidelijk bestelproces , goede informatie over verzending en aflevering, persoonlijk kaartje bij de bestelling , nog telefonisch contact gehad na levering ; dit contact was vriendelijk en behulpzaam .

Prima snelle verzending

Binnen 1 werkdag verzonden , snelle service

Op tijd geleverd, mooie schoenen

Voor herhaling vatbaar

Goede service, vriendelijke bediening!!

Goede service, vriendelijke bediening, niet opdringerig, een winkel om nog eens voor naar Nijmegen te komen (of online te bestellen)!!

Leuk dat kaartje erbij met Friese tekst

Mooie snelle levering

Erg goed

Prettig persoonlijk contact, fijn overleg, snelle levering en een fantastische service.

Geen gezeur snelle levering.

Snelle levering en als het product niet goed is te klein o.i.d. direct je geld terug.

Uitstekend en schoenen echt wijd genoeg

Ik had enkellaarsjes van Helioform besteld in een wijdere maat. In tegenstelling tot schoenen bij andere winkels waren deze ook echt wijder, heerlijk die ruimte bij mijn tenen! En toch mooi aansluitend bij de enkels. Vanwege Corona online besteld. De bestelling was op tijd en netjes verpakt. Theo Jansen heeft altijd goede schoenen.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen