Enorm tevreden

Ruime keuze en snelle levering.

Snelle levering, mooie prijs

Snelle levering, mooie prijs

Correcte en snelle levering

Mooie Durea pumps besteld en binnen enkele dagen in huis. Super service.

Xxxxx

De laarsjes zijn mooi,net als op de foto. Maar ...gelukkig dat ik een maat groter had gekocht! Je wilt er toch ook gewone sokjes in kunnen dragen als het kouder wordt. De rits mag wel wat “ruimer “ ingenaaid. Maar verder erg blij met de kwaliteit van het bovenwerk.is gewoon Erg mooi en top.zolen ook prima!! Toplaarsjes. Netjes in een goede doos verpakt . Snel geleverd. Dus heel tevreden!

heel tevreden .goed en snel.

Heel tevreden.snel en goed. ze passen heel mooi.heel blij.

Goed geregeld!!

Van bestellen tot bezorgen prima geregeld!!

Correcte en snelle levering, mooi verpakt met sympathiek kaartje erbij - kortom sterk aan te bevelen om schoenen aan te kopen

Top geregeld en ook heel snel

Ik was enorm blij met mijn schoenen, en ook nog in de sale

top

top

Super ervaring; aanrader

Snelle en persoonlijke service, top!

Goed, goede prijs en snel!

Goede service met een persoonlijke touche. In de opgestuurde doos zat nog een handgeschreven kaartje en een schoenlepel! Erg leuk. Ga zo door!

dik voor elkaar

heb van het voorjaar het zelfde model gehad, en nu ben ik weer in bezit van nieuw en schone schoen. ik heb moeilijke voeten en deze is super.

Heel tevreden!

De bestelde schoenen werden snel bezorgd! Top!

Mooie collectie, fijne breedtematen, zeer snelle en vriendelijke service.

De bestelling kwam binnen 24 uur, keurig verpakt en met een hartelijk, handgeschreven kaartje erbij. Fantastisch.

Snelle behandeling

Snelle behandeling van mijn bestelling. Mooie site en breed assortiment.

Precies wat er beloofd wordt (en een beetje meer)

Schoenen zijn binnen 24 uur bezorgd. Keurig verpakt met een leuk kaartje met een handgeschreven berichtje. Maakt het toch wat persoonlijker.

Prima webwinkel

Mooi assortiment en zo fijn dat ze een ruime sortering wijdtematen hebben. Bestellen gaat makkelijk en volgende dag in huis ! Ik heb nu heerlijke schoenen, volgende keer weer bij deze winkel.

Goede prijs/kwaliteit. Prima afwikkeling bij retour sturen.

Snelle levering, mooie merken

Volledig in orde

Alles was goed geregeld.

Snelle bezorging .mooi verpakt en een peroonlijk kaartje erbij . Dankjewel !

Bedankt voor de mooie kaart.

Gepersonifieerd.

Snelle levering en mooi persoonlijk berichtje in het pakket! Top!

Goede snelle levering en een leuk persoonlijk briefje

Fantastisch.

Snelle levering en mooie schoenen. Goed verpakt. Factuur en retourfactuur ook meegeleverd. Kortom prima.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen