Ik koop er ook vaak schoenen , prima kwaliteit

Fijne sandalen die ik direct de hele dag kon dragen met eigen steunzolen. Snelle service. Een tevreden klant

snelle levering, track en trace code, niet te veel verpakkingsmateriaal, leuk kaartje er bij.

Doen wat ze beloven en meer

Een betrouwbare leverancier

Snelle levering, prima schoenen en leuke prijs

Waldlaufer schoenen besteld, afgeprijsd in de opruiming. Snel geleverd, goed verpakt, fijne schoenen. Een aanrader.

Deze wilde ik graag hebben

Snelle service, persoonlijke aanpak

Website en product kwamen overeen met elkaar. Het bestelde is snel geleverd en had een persoonlijke touch.

Super! Heel blij met de schoenen!

Schoenen snel ontvangen met een geschreven kaartje, heel attent! Bedankt!

Bestelling tijdig aangeleverd: juiste model en maat.

Bij bestelling van schoenen is soms ook de breedtemaat van belang. Niet alle webshops geven dat correct op hun website bij de aanbieding van schoenen aan. Bij Jansen gebeurt dat wel.

Snel en correct

Fijne site, snelle levering en wat leuk dat persoonlijke kaartje in de doos, heel attent!

Prima service.

Theo Jansen had door mij gezochte schoenen en mijn maat . En een fijne service aan huis geleverd.

Snel goede communicatie en informatie

Goed en snel geholpen Duidelijke informatie via mail

Snel gelevetd

Tevreden van deschoenenvoor steunzolen

Mooie schoenen en vlotte verzending.

Prima ervaring, aan te bevelen. Mooie schoenen en vlotte verzending. Vriendelijk kaartje mee gestuurd in de doos, leuk!

Verrassend goed☆

Snelle afhandeling. Gezorgd met een verrassing. LEUK!!

Snel, verzorgd en kundig verstuurd!

Snel, verzorgd, en kundig verstuurd, leuk zo'n persoonlijk geschreven kaartje erbij!

Makkelijk bestellen en snelle levering. Ook een hele leuke ansichtkaart zat erbij.

Mooie schoenen goede prijs snelle levering

Persoonlijke service

Handige website met zoekfunctie, snelle levering met persoonlijk kaartje erbij erg leuk! Vriendelijke groet, Dorien van Nunen

De volgende dag geleverd, en mooie schoenen

De volgende dag geleverd, en mooie schoenen! Top!

Geweldige online schoenenwinkel

mooie prijs, snelle levering, goed verpakt, persoonlijk kaartje met een extraatje. Ga er zeker nog een keer bestellen.

Duidelijk en snel.

Duidelijke webshop en snelle verzending met een persoonlijk tekstje!

Snelle levering met persoonlijke tint

Erg leuk een persoonlijk kaartje erbij, een leuke verrassing!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen