Snelle levering. Goed product

Heel fijn dat ik

Uiterst tevreden

Snelle en keurige levering. Precies zoals omschreven en voor een mooie prijs. Uiterst tevreden en kom zeker vaker shoppen.

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Goede korting

Altijd goed

Kwaliteit en snel geleverd

Prima snelle levering

Snel en alles keurig in orde

Laarsjes zijn zoals verwacht

De PiKolinos zijn zoals op de foto's Levering snel, heb nog online kontakt gehad en was correct

GEEN MELDING VAN ORDER IN WINKEL

IK WAS HET BIJNA VERGETEN. DOOR DIT FORMULIER KWAM IK ERACHTER DAT DE SCHOENEN NIET OPGEHAALD ZIJN. IK HEB GEEN MAIL ONTVANGEN.

Mooi assortiment en snelle levering.

Mooie schoenen, makkelijk bestellen en zeer snel geleverd. Gewoon top!

Goed contact

De laarsjes van Durea zijn super en (ondanks december drukte) echt snel geleverd. Ook fijn dat er op mijn vraag snel en adequaat gereageerd werd.

Snelle levering, een mooie kaart en een kleine attentie maken van het pakket een cadeautje. Erg tevreden

Schoenen besteld niet op voorraad

Assortiment niet op orde

Loopt op rolletjes

Prima communicatie, prettig bedrijf

UItstekend

Snelle levering, Prachtige schoenen.

Volgens afspraak en snel geregeld

Eén minpuntje. Kon niet met Maestro credit card betalen.

Snelle levering en mooie schoenen

Eindelijk goede schoenen gevonden voor mijn diabetes voeten en rugklachten. Twee vliegen in een klap. Ik heb gekozen voor xsensible strechwalker. Ideaal omdat de schoenen strech hebben. Nooit meer knellende schoenen en een duidelijke verbetering van mijn houding. Goed verpakt en een snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Mijn eerste ervaring, snelle levering! Ik wilde deze schoenen perce nog een paar. Mijn huidige paar is stuk na een jaar intensief gedragen te hebben. Na een beetje zoekertje op internet kwam ik op jullie site en heb ik de schoenen gekocht! Top! Ik ga jullie site zeker in de gaten houden en als ik in Nijmegen ga shoppen kom ik zeker binnen!

Tip snelle levering

Georganiseerde website, klantvriendelijke zaak, met oog voor detail!

Goed georganiseerde website, handig in gebruik m.b.t. filters. Klantvriendelijke omdat je een persoonlijke kaart krijgt bij de bestelling, met de nodige aandacht in kleine cadeautjes zoals voetenzalf of een schoenlepel. Dat zijn de details. Op de website verschillende adviezen. Ook al was de schoen niet naar tevredenheid, ik voel me als klant goed geholpen!

Prima ervaring, en de persoonlijk geschreven kaart maakte het af.

Tof

Goed en netjes verpakt, snel geleverd.

Mooie laarsjes besteld tegen einde van de dag, dag erna al bezorgd, keurig verpakt met een persoonlijke noot! Blij mee!

Snelle levering, met een leuke boodschap én attentie in de doos, doe zo voort !

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen