Uitstend

Snel, efficiënt, goedUitstend

Paar schoenen gekocht in de winkel in Nijmegen. Bij nader inzien was de schoen qua kleur toch niet echt naar mijn zin. Contact opgenomen met klantenservice. Omdat ik op afstand woon kon ik de schoenen per post retourneren. Een dag na retourzending was het aankoopbedrag al teruggestort. Top !

Hele fijne zaak

Een hele prettige bediening .Een geweldige keuze in de K leest van Durea.Hartelijk aanbevolen Maty v Harten

in goede orde ontvangen.

Fijne website

Goede schoenen .

Snel, vriendelijk!

De schoenen zijn snel geleverd, goede service! Mijn volgende bestelling doe ik graag opnieuw bij Theo Jansen schoenen.

topper

Dit is de 1e keer geweest, dat ik online schoenen heb gekocht bij Theo Jansen. En zeker voor herhaling vatbaar. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Er zat bovendien een persoonlijke, handgeschreven boodschap bij de schoenen. Heel attent!

Ik heb de service als positief ervaren

Schoenen voeldoen aan mijn verwachtingen.zijn alleen wat zwaar. Ondersteunen echter prima mijn revalidatie na een ernstige kniebreuk Met vriendelijke groet Cecile Borgers

Snelle betrouwbare service

Goede collectie en zeer snelle verzending. Ook na retour was het geld snel teruggeboekt.

schoenen zijn prima, levering veel te laat

Er wordt geadverteerd met de slogan: voor vijf uur besteld, volgende dag in huis. Ik had de schoenen vrijdag voor vijf uur besteld; ze werden helaas pas woensdag geleverd.

Zeer goede ervaring - ook met de klantendienst

Top ervaring

Goed geprijsd, snel en keurig geleverd!

Snelle levering, met een leuk handgeschreven kaartje erbij. En zelfs een monstertje voor voetverzorging. Ik zal de volgende keer zeker weer bij Theo bestellen.

Prettige service,op tijd bezorgd

Goed contact met personeel,blij met de schoenen

Uitstekend.

Vlot en prima ontvangen,

Snelle verzending

Ruime keuze snelle verzending. Leuk persoonlijk kaartje erbij en nog wat kleine attenties !!

Snelle levering!

Tussen m’n bestelling en levering zaten maar 2 dgn, kortom voor herhaling vatbaar!

Aanrader

Snelle verzending goed ingepakt Mooie goed Passende schoenen

Zeer klantvriendelijk en efficiënt

Binnen een werkdag had ik de bestelde schoenen in huis.

Netjes geleverd met een persoonlijke touch

duidelijke webshop, snelle levering, grandioze laarsjes!

dinsdagavond laat online gekocht, donderdag in huis ! grandioze laarsjes, goede pasvorm

echt super het kan niet beter

de schoenen die ik heb besteld zijn echt in 1 woord super. ik loop er nu elke dag op je weet niet beter vandaag besteld en morgen lopen ze met de post bij je binnen de afspraak komt daad werkelijk uit in 1 woord ik ben blij met jullie

Duidelijke informatie op website, makkelijk besteld, snel in huis

De schoenen die ik zocht, in mijn maat. Yes! Het enige minpuntje was de tenaamstelling: het adres van het afhaalpunt was ingevoerd - niet mijn adres - waardoor er een zoekactie van 15 minuten nodig was om het pakket te vinden. Dit heb ik doorgegeven aan de telefoniste; blijkt een onvolkomenheid in het systeem, een verbeterpunt dus.

Uitstekende service, schoenen snel geleverd!

Schoenen besteld en de volgende dag al binnen

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen