Betrouwbaar bedrijf

Mooie aanbieding van schoenen. De verzending is perfect uitgevoerd.

Altijd een geweldige service.

Nog nooit teleurgesteld, Als ik iets bestel dan is het de volgende dag al in huis.Keurig verpakt altijd met een leuk kaartje erbij dat maakt het voor mij net af.En dan de kwaliteit van de schoenen is altijd perfect.Ik ben heel blij met schoenen van schoenen van Theo Jansen. Mag A.Sanders.

thanks

fast and uncomplicated!

prima service

De schoenen die ik had besteld waren te klein dus heb ze retour gezonden. Ik kreeg heel snel een reactie, dat was erg prettig, en het retour werd snel en goed afgehandeld.

Snelle levering!

Van begin tot einde goede levering.

goede producten mooie levering en een persoonlijk kaartje erbij

constante kwaliteit

Super service

Goede service, snelle levering, blij met mijn mooie nieuwe sneakers !

Prima!!

IK had prachtige schoenen besteld van Via Vai voor onder een jurk voor de bruiloft, helaas paste de kleur niet maar service was prima, snelle levering en ook de retourzending snel verwerkt.

In een woord fantastisch!

Schoenen voor mijn moeder besteld. Volgende dag al in huis! Degelijk en netjes verpakt, met een vriendelijk handgeschreven (!) kaartje erbij om te bedanken voor je aankoop. Kan Theo Jansen Schoenen iedereen van harte aanbevelen!

Betrouwbaar, een vlotte behandeling, en een hele fijne schoen om te dragen.

Wat een fijne mooie uitgebreide online winkel

Mijn moeder heeft breedte k maar hier hebben ze een zeer uitgebreid assortiment met hippe Sneekers. Nu kan ze ook bij elke kleur de juiste schoenen aan . Top levering . We zullen elk seizoen hier bestellen .

Super snelle levering

Super snel geleverd, netjes verpakt en persoonlijk briefje erbij. Kom zeker nog eens terug

Erg goede service

Per abuis werden bij mij de verkeerde schoenen bezorgd. Een medewerker kwam direct de juiste schoenen brengen toen ik melding hiervan had gemaakt. Chapeau.

Prima service. Snelle levering

Snel verzonden met een persoonlijk kaartje erbij! Ik hou ervan! Net dat kleine beetje meer waardoor je hierna eerder voor dit bedrijf kiest, dan voor een grotere organisatie. Top!

Netjes

Schoenen werden heel snel en goed verpakt geleverd. Wat vooral leuk was is het kaartje wat erbij zat! Zou daar zo opnieuw daar bestellen.

Goede service, snelle levering

Keurige snelle levering van mooie schoenen

Zeer vlotte en nette service

De bestelling werd in no time bezorgd, keurig netjes verpakt

Goede snelle service, mooie schoenen

Ik kreeg de schoenen snel geleverd met een persoonlijke noot. Mooie schoenen, goede retourinfo, maar die had ik niet nodig ;-)

Goede service en snel

Prachtlge Pertini schoenen besteld. De leest was helaas te breed voor mij. De afhandeling ging supersnel op een klantvriendelijke manier en zeer snel.

Laarsjes de volgende dag al geleverd.

Ben er super blij mee

Supergoed

Goede service en leuk dat er een kaartje bij de bestelling zat om me veel plezier met de schoenen te wensen

Erg soepel

Fijne ervaring, soepel besteld en snel geleverd. Voelt echt alsof het met veel aandacht en 'liefde' is ingepakt en verstuurd. Ik zou hier zonder twijfel weer bestellen.

Kan niet beter

Zeer klantvriendelijk prima prijs een voorbeeld voor veel webshops

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering