Geweldige service

Schoenen werden snel geleverd en omdat ik in het buitenland woon maakten ze een uitzondering op het retourbeleid. Grote klasse!

Perfect!

Snel bezorgd, ziet er netjes uit en met een hartelijk woordje!

Fijn en snel

Zeer positief en super snelle verzending top

Snelle milieu vriendelijke bezorging

Snelle levering en milieu vriendelijk

Livraison rapide

Sneakers Hoff conforme à la description et taille exacte.

Snelle levering!

Schoenen van hoge kwaliteit!

Goede en snelle service

Vriendelijk

Netjes en snel geleverd!!

Aankoop en retour prima afgehandeld. Snel en correct

Goede communicatie. Zeer snelle levering. En een persoonlijk, handgeschreven, kaartje erbij. Ik ben heel tevreden.

Mooie schoenen en snel bezorgd!

Theo Jansen Schoenen biedt een breed assortiment aan schoenen met een brede lijst. Ik heb een aantal online besteld om thuis te passen, ze waren zeer snel bezorgd. Helaas moest ik ook een paar retour sturen, maar ook dat ging makkelijk en de retour werd snel verwerkt. Hele fijne service!

Service

Kon in mijn omgeving de gewenste schoenen niet krijgen maar Theo Jansen kon ze gelukkig wel leveren..

Mooie schoenen!

Vlotte service en een hand geschreven kaartje er bij vond ik ook heel leuk!

Prima ,snelle en verzorgde levering

Gewoon goed

Snel geleverd, prachtige schoenen en voor een goede prijs.

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering

Zoals altijd, netjes en snel. Goed en mooi verpakt, een handgeschreven kaartje zit bijgesloten, een detaillist die weet waar hij mee bezig is.

Kwaliteit en variatie

Zeer accuraat in behandeling van vragen en verzendingen, fijn bedrijf.

Na een, door mij, verkeerd gekozen kleur van een schoenpaar, kreeg ik zeer snel mijn 'nieuwe' schoenen en 'oud' geld terug. Al meerdere prettige aankopen gedaan. Deze zaak beveel ik van harte aan.

Vriendelijke mensen, heel geduldig en hulpvaardig

Voor eerste keer besteld. Snelle levering! Duidelijke communicatie en heel leuk kaartje in de schoenendoos!

Super Service

Meegedacht, besteld wat ik nodig had en goede service. Altijd snel en goed contact.

zeer tevreden

Klantvriendelijke ondernemer

prima snelle levering

goede ervaring, keurige levering conform afspraak

Mooie schoenen, goede prijs en perfecte afhandeling

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen