Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede kwaliteit van de schoenen.

Goede en snelle levering

Snelle levering en persoonlijke aandacht bij in het pakket

Snelle levering, vriendelijke communicatie.

Snelle levering, keurig verpakt, snelle retour afhandeling en geld terug

Prima service, helaas zat de choen te krap. Hele dure schoen, dan moet het perfect voelen.

super goed

schoenen zijn prachtig, de bestelling kwam snel, en bij de bestelling zat zelfs een persoonlijk briefje...heel leuk.

Gewoon goed

Schoenen snel geleverd met tasje en handgeschreven persoonlijk kaartje. Leuk

Een hele snelle levering top

Alles was super!

Snelle levering, keurig verpakt, goed product

Prima product en zeer goede service

Volgens afspraak en verwachting

Snelle afhandeling

Slecht!!

Ik vind het jammer dat er vooraf niet duidelijk wordt gecommuniceerd dat jezelf de verzendkosten tw 7.95 moet betalen. Ik begrijp dat er maatregelen worden getroffen tegen onnodig bestellen/terugzenden maar communiceer dit op voorhand.

Super merk

De schoenen van viguera lopen altijd goed, maak niet uit welk model.ze blijven mooi en zijn leuk voor de zomer

Snelle levering met een persoonlijk tintje!

Snel verzonden, nette prijs en een persoonlijk kaartje met tekst. Niet eerder schoenen besteld, maar ik houd de site in de gaten.

Prachtige sandalen!

Snelle en correcte service

Zeer vlug geleverd en prima verpakking.

Zeer vlug verwerkt en opgestuurd. Prima verpakking.

Klantvriendelijk

Mijn ervaring in de winkel is al positief. Via de webshop een paar besteld. De levering was volgens afspraak. Met een kleine persoonlijk touch dmv een kaartje . Mijn eigen ervaring in de detailhandel is dat het niet alleen om de kwaliteit maar om het persoonlijke gaat. Blij nog met deze vakmanschap

Ruime keus goede service

Ruime keus aan comfort schoenen Snelle correcte verzending Vriendelijke kaartje bij gevoegd Topzaak

Schoenen zoals omschreven en geleverd met zelfs een handgeschreven kaartje erbij. Dank voor de goede service.

Snelle levering en afhandeling.

Levering met de fiets, heeft even geduurd, niet erg!! Mijn bestelling is super .

Ik ben blij met mijn bestelling, zal zeker herhalen.

Ruim assortiment in schoenen, goeie service

Erg leuke, mooie en goeie schoenen, veel keus! De schoenen waren heel snel geleverd en aandachtig met liefde verpakt. Echt een cadeautje om hier te winkelen!

prima levering

schoenen zijn op de aangegeven dag en tijd bezorgt. alles was in orde.

Schoenen waren te klein, binnen 1 dag geld terug

Snelle levering en na terug sturen binnen 1 dag geld terug

Prima, heel verzorgd en netjes, leuk de handgeschreven kaart!

Zie boven!

Passage Molenpoort 2