Laden reviews...
341 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle levering en duidelijke communicatie. De persoonlijke aandacht met handgeschreven kaartjes viel op en bevorderde klantenbinding. Retouren werden vaak als soepel en probleemloos beschreven. Over het algemeen ervaren klanten het online winkelen als betrouwbaar en prettig.
Schoenen via internet besteld. Werd steeds tijdig geïnformeerd hoe de zending verloopt. Schoenen waren netjes op tijd geleverd. Bij uitpakken een persoonlijke touch dmv een kaartje, handgeschreven met als dank bij hen de schoenen gekocht te hebben en wenste mij veel plezier met de schoenen. Dat noem ik service en klantenbinding. Kunnen veel bedrijven nog van leren. Bedankt team Theo Jansen Schoenen.
22 May 2026
Michelangelo
Roermond
We kunnen niet anders zeggen dan een TOP bedrijf. Schoenen besteld, snel verzonden en binnen paar dagen geleverd (weekend zat ertussen) Super mooi zo'n persoonlijk kaartje erbij, heel waardevol. Hele blije moeder.
22 May 2026
Krullenbol
Wijk en Aalburg
Op de website stond bij bestelling geen informatie over de levertijd. Dus maar even gebeld. Vriendelijk te woord gestaan: levering zou twee dagen duren. Uiteindelijk waren de schoenen al de volgende dag in huis. Met een handgeschreven kaartje erbij. Leuk!
Marco
Woudenberg
Super snelle levering en een lief bedankt kaartje!
Elise
Elst
Heel fijn!
Annelies
Enschede
Goede kwaliteit en een snelle levering
20 May 2026
Martin
Den Haag
Fijne schoenenzaak met kwaliteitsmerken. Bestelling werd snel en netjes verzonden. Ik vond hier Pikolinos enkellaarsjes die bijna nergens meer te koop waren.
18 May 2026
Viola
Utrecht
1e keer besteld naar volle tevredenheid. Top! Snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden.
15 May 2026
Heerlen
14 May 2026
Gerdi
rijssen
Goede snelle levering duidelijk overzicht
Silvia
Breukelen
Goede site. Snelle verzending en een leuk handgeschreven kaartje erbij. Bovendien een hele goede service.
Joke
Rotterdam
Zo snel is fijn voor een gehandicapt.persoon.xoals ik ben. Niet alle winkels af hoeven te lopen. Lekker thuis uitzoeken . Zalig !
Toos
Eindhoven
Goede service.
Marie-José
Tilburg
Fijne website,goede producten en snelle levering
Jolanda
Schiedam
Er zat 'n leuke kaart bij m'n bestelling
11 May 2026
Gerda
Wognum
Leuke aanbieding en blij met mijn nieuwe van Bommels. Persoonlijk kaartje erbij. Top service.
11 May 2026
Henk
Hoogezand
snelle bevestiging, verzending, ontvangst. Helaas waren de schoen een maatje te groot, retourzenden aas erg makkelijk.
10 May 2026
Helden
Volgens verwachting.
J
Uden
Altijd fijne leuke schoenen. Ik koop altijd damescomfort schoenen. Ook in de uitverkoop zit er altijd iets voor me bij. Ik kijk/koop vaak online, gaat prima.
C.P.
Nijmegen
Dit is een prettige schoenenwinkel met een groot assortiment van goede merken schoenen. De service is erg goed.
G.C.
Heveadorp
dori
Elst
Snelle levering, goed verpakt.
Fien
Grevenbicht
Supersnelle levering en goed verpakt
Qk
Eindhoven