Zijn super snel houden je goed op de hoogte van je bestelling

Persoonlijk en dat via internet!

Omdat ik erg brede voeten heb kan ik niet lokaal schoenen kopen. Theo Jansen is voor mij echt een perfecte speciaal zaak op afstand! De site is heel overzichtelijk. Veel goede merken! Kleuren kloppen! Vragen worden snel beantwoord. Bezorging verloopt goed. Voelt toch wel persoonlijk deze zaak ook al gaat het via internet.

goede snelle levering

Ik heb al vaker een schoenen besteld. Bevalt me prima, de levering is erg snel en goed.

Goede ervaring met Theo Jansen schoenen

Mooie slippers besteld via de webshop. Werden snel geleverd.

Geweldig! Snelle verzending en gepersonaliseerd met kaartje

Snelle verzending en gepersonaliseerd met kaartje. Super! Helaas moest ik retourneren en ook dit werd snel en goed afgehandeld

Net als altijd weer heel snel paar mooie schoenen ontvangen.

Gewoon goed bedrijf!

Fijne mensen, je wordt aardig te woord gestaan en klein probleempje lekker vlot oogelost!

Bestelling snel en in goede orde ontvangen.

Prima.

Het versturen van de verkeerde breedte maat werd onmiddellijk hersteld Alles werd vlot afgehandeld

Super service!!!

Bij mijn bestelling zat een handgeschreven kaartje, superleuk! Er zal alleen al snel een gaatje in mijn schoen, na snelle schakeling met de winkel wordt de reparatie aan mij betaald, heel netjes!

Ik ben zeer tevreden over de service van Theo Jansen Schoenen.

Snelle levering en erg netjes verzorgd

Supersnel

Bestelling bijzonder snel binnen

Heel tevreden

Snel geleverd, super mooie schoenen en een leuk kaartje erbij, helemaal blij!

Prima service.

Prima ervaring snelle levering met een persoonlijke boodschap.

Goede webshop. Snelle levering en een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Prachtige laarzen, persoonlijk kaartje bij pakket. Super

Goede prijs, snelle levering

Via Google afbeeldingen de boots bij Theo Jansen gevonden die ik wilde hebben. Mooi geprijsd en de volgende dag had ik ze al in huis! Supersnelle service!

Snel geleverd, persoonlijk kaartje.

Persoonlijke kaartje erbij was erg leuk, snelle levering, je werd goed op de hoogte gehouden en het belangrijkste blij met mijn aankoop!

Top collectie, snelle levering

Ruime keuze schoenen van topmerken. Makkelijk te bestellen en te retourneren. Helaas is tetugsturen op eigen kosten

Snelle servies

Snelle servies vriendelijk.

Goed exclusief assortiment

Vakmensen die een goed advies geven.

Prima levering.

Ik ken de schoen xsensibble al jaren. Fijne schoen.

Zeer prettige zaak, komen hun afspraken na

Mooie schoenen en snel in huis. Kom zeker weer terug

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen