Hele mooie schoenen ontvangen, snelle verzending en net verpakt.

Persoonlijk kaartje ontvangen, in de Schoenendoos. netjes verpakt. En snel verzonden. Klimaat neutraal gepost, dus dat is top! Blij met de schoenen, goede kwaliteit en pasvorm. Zal er in de toekomst zeker vaker willen bestellen.

Snelle en goede levering

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en verzending. Ik zal zeker nog eens bestellen bij Theo Jansen Schoenen.

Snelle afhandeling van de bestelling, met een persoonlijk kaartje erbij

Ik wist al welke schoenen ik wilde hebben. Deze waren makkelijk te vinden op de website. De bestelling is snel geleverd, met een grappig kaartje erbij en wat extra's. Prima!

Binnen twee dagen mijn bestelde schoenen in huis. Helaas waren ze een maatje te groot. Terug betaling was snel terug gestort en de volgende bestelling met een maatje kleiner ook weer binnen en mum van tijd in huis! Alles vlekkeloos :-)

Prima service, eerlijke prijzen

Top aanbiedingen, ruime keuze en snel geleverd door middel van een fietskoerier

Komt afspraak goed na

Woon aan de andere kant van het land,superservice aan de lijn,de dames hebben het uitgezocht voor mij ivm bezorgen,top top top,dikke duim.

goede service en kwaliteit

Op de valreep in de uitverkoop nog mijn maat Paul Green schoenen gekocht. Ben er heel blij mee. Theo Jansen heeft goede merken waar je uitstekend op kunt lopen.

Prima winkel

Prima geholpen

Laarzen kwamen super snel binnen maar helaas beschadigd

De levering van de laarzen was snel maar ze waren beschadigd. Rare witte uitslag maar ook echt krassen. Ik kreeg direct een antwoord op mijn klacht en de kosten van de retourzending werden ook direct overgemaakt. Jammer dat de laarzen niet goed waren want ik had ze graag gehad. Betrouwbaar bedrijf!

Gewldig

Snel en zeer klantgericht!

Goede afhandeling en bezorgd met de fiets. Erg fijn dat laatste

Klantvriendelijk

Per ongeluk had ik mijn postcode verkeerd ingevoerd. Voor het verzenden kreeg ik een telefoontje van de winkel om maar het juiste adres te informeren Heel klantvriendelijk! Daarna snel geleverd en erg tevreden mee

Perfecte communicatie en levering

Schoenen zijn snel en correct geleverd

What you see is what you get

Zie eerder antwoord, de 30 seconden zijn voorbij

Snel en goed kwaliteit

Snelle services

Besteld, volgende dag in huis.

Snelle en goede service en reactie

Theo Jansen`s schoenenzaak voor mij primair en vaak !

2 paar halfhoge laarsjes besteld, maat 37 en 38. Heel snel in degelijke verpakking bezorgd. Super mooie laarsjes, fijn zacht leder. Helaas beiden paren -als ritsloze- laarsjes. Deze met pijn in het hart alsnog teruggebracht naar winkel, vanwege mijn ietwat te hoge voetwreef. Heel jammer, want als de laarsjes met (deel-) rits waren uitgevoerd dan was mt.37 of mt.38 absoluut niet het "probleem tot passend" geweest ! Het is mij nu wachten op de volgende collectie van Theo. (hopelijk dan zo wel met ritsvoorziening).

Prima verzorgd en ingepakt.

Heel prettig om bij Theo Jansen Schoenen te bestellen. Ik moet wel, ik woonde in Nijmegen maar ben verhuisd naar Delft. Soms combineer ik een winkelbezoek met vriendinnen die in Nijmegen wonen. Ook heel wat mooie schoenen in de winkel gekocht, monsterparen maat 37/1/2.

Goede attente service

Prettige communicatie omdat er iets onverziens met de schoenen ad hand was. De verkoper ontdekte dit zelf voorafgaand ad verzending vd schoenen. Dit werd vooraf gemeld met n goede oplossing. Ongekende service dus!

Zeer goed en kundig geholpen

Zeer kundig en vriendelijk geholpen

Goede snelle service

Mooie schoenen helaas te klein maar wel snel Bezorgd, retour en goede info.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen