Goede webshop. Snelle levering en een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Prachtige laarzen, persoonlijk kaartje bij pakket. Super

Goede prijs, snelle levering

Via Google afbeeldingen de boots bij Theo Jansen gevonden die ik wilde hebben. Mooi geprijsd en de volgende dag had ik ze al in huis! Supersnelle service!

Snel geleverd, persoonlijk kaartje.

Persoonlijke kaartje erbij was erg leuk, snelle levering, je werd goed op de hoogte gehouden en het belangrijkste blij met mijn aankoop!

Top collectie, snelle levering

Ruime keuze schoenen van topmerken. Makkelijk te bestellen en te retourneren. Helaas is tetugsturen op eigen kosten

Snelle servies

Snelle servies vriendelijk.

Goed exclusief assortiment

Vakmensen die een goed advies geven.

Prima levering.

Ik ken de schoen xsensibble al jaren. Fijne schoen.

Zeer prettige zaak, komen hun afspraken na

Mooie schoenen en snel in huis. Kom zeker weer terug

Hele mooie schoenen ontvangen, snelle verzending en net verpakt.

Persoonlijk kaartje ontvangen, in de Schoenendoos. netjes verpakt. En snel verzonden. Klimaat neutraal gepost, dus dat is top! Blij met de schoenen, goede kwaliteit en pasvorm. Zal er in de toekomst zeker vaker willen bestellen.

Snelle en goede levering

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en verzending. Ik zal zeker nog eens bestellen bij Theo Jansen Schoenen.

Snelle afhandeling van de bestelling, met een persoonlijk kaartje erbij

Ik wist al welke schoenen ik wilde hebben. Deze waren makkelijk te vinden op de website. De bestelling is snel geleverd, met een grappig kaartje erbij en wat extra's. Prima!

Binnen twee dagen mijn bestelde schoenen in huis. Helaas waren ze een maatje te groot. Terug betaling was snel terug gestort en de volgende bestelling met een maatje kleiner ook weer binnen en mum van tijd in huis! Alles vlekkeloos :-)

Prima service, eerlijke prijzen

Top aanbiedingen, ruime keuze en snel geleverd door middel van een fietskoerier

Komt afspraak goed na

Woon aan de andere kant van het land,superservice aan de lijn,de dames hebben het uitgezocht voor mij ivm bezorgen,top top top,dikke duim.

goede service en kwaliteit

Op de valreep in de uitverkoop nog mijn maat Paul Green schoenen gekocht. Ben er heel blij mee. Theo Jansen heeft goede merken waar je uitstekend op kunt lopen.

Prima winkel

Prima geholpen

Laarzen kwamen super snel binnen maar helaas beschadigd

De levering van de laarzen was snel maar ze waren beschadigd. Rare witte uitslag maar ook echt krassen. Ik kreeg direct een antwoord op mijn klacht en de kosten van de retourzending werden ook direct overgemaakt. Jammer dat de laarzen niet goed waren want ik had ze graag gehad. Betrouwbaar bedrijf!

Gewldig

Snel en zeer klantgericht!

Goede afhandeling en bezorgd met de fiets. Erg fijn dat laatste

Klantvriendelijk

Per ongeluk had ik mijn postcode verkeerd ingevoerd. Voor het verzenden kreeg ik een telefoontje van de winkel om maar het juiste adres te informeren Heel klantvriendelijk! Daarna snel geleverd en erg tevreden mee

Perfecte communicatie en levering

Schoenen zijn snel en correct geleverd

What you see is what you get

Zie eerder antwoord, de 30 seconden zijn voorbij

Passage Molenpoort 2