Service is geweldig, snelle levering en ook retour top geregeld!

Snelle en nette bezorging. Prachtige schoenen die helaas te klein waren en dus retour moesten. Heel snel reactie en ook de terugbetaling was supersnel geregeld. Dank daarvoor, dit is echte service en super goede klantvriendelijkheid.

Goede service prachtige 1e klas sneakers en voordelig

Theo Jansen Schoenen geeft goede service en heeft echte top merkschoenen en is bovendien €100 voordeliger dan in de winkel !

Klantvriendelijk, goede service, snel, goede keuzemogelijkheden

Snelle levering.

duidelijk en kwaliteit

de site is superduidelijk, met alle info die ik wil zoals breedtematen en of/hoe terugsturen. Mijn schoenen kwamen snel, met duidelijke communicatie wanneer en hoe laat. De schoenen zijn perfect, terugsturen niet nodig. Ik zal hier weer kopen.

Top. Leuk geprijsd en snelle levering.

!

Vlotte transactie & service. Niets te klagen.

Jammer dat de bestelde schoenen niet geleverd zijn!

In de sale zag ik leuke schoenen met los voetbed.. heel fijn voor als je zooltjes draagt. Maar deze zijn in maat 40 meestal niet in de sale. Dus besteld, betaald en zouden worden bezorgd. Na 5 dagen nog geen schoenen, en krijg ik bericht dat ze niet geleverd worden, dit i v m verkleuring. Dit is op zich netjes, en scheelt terug sturen. Maar nogmaals ik vind het jammer.

Zeer prettige afhandeling van mijn bestelling.

Prettige en snelle reactie op vragen en bestelling. Ook de winkel bezocht. Mooie collectie wel jammer van de houten rekken door de zaak. Dat geeft wel een echt scapino gevoel.

Mooie schoenen!

Snelle levering.....heerlijk lopende schoenen

Snel geleverd, en duidelijk en goedkoop

Kwaliteit schoenen

Bij Theo Jansen weet je dat je waar voor je geld krijgt. Hele goede schoenen, leuk dat diversen zijn afgeprijsd. De zending kwam snel en prima verpakt, de deal was heel eenvoudig. Erg blij met de mooie en sterke schoenen!

Super snelle levering

Mooie collectie Snelle levering Top

Super snelle verzending en prima product!

Snelle verzending. Keurig verpakt. Persoonlijk kaartje erbij.

Fijne website om te zoeken. Makkelijk terugbrengen en goede en fijne hulp in de winkel.

Heel prettig

Mijn bestelde schoenen goed ontvangen. De handgeschreven "bedankt voor je bestelling " kaart erbij vind ik erg leuk en persoonlijk en kan ik enorm waarderen.

Alles perfect met een persoonlijke touch

Schoenen snel ontvangen . Met een persoonlijke kaartje erbij . Leuk gedaan Schoenen gebracht met de fietskoerier . :-)

Snelle levering en dan in de doos ook nog een leuk, handgeschreven kaartje! Helemaal top!

Schoen mt 7 besteld en betaald

Te groot K breedte solidus normaal H breedte maar er is ook een 6/5 Gebeld en direct apart gezet voor de ruiling en snel weer binnen Past goed en mooi zwart lak met groen voor het najaar Goede service Bedankt

Geweldig!

Hele goede service bij online bestellen

Bestelling snel geleverd en overzichtelijke website. Product iets aan de dure kant in vergelijking met andere aanbieders.

Prima product voor een goede prijs.

Slecht

Schoenen gekocht die er niet waren

Prima website, snelle en correcte levering

Heel snel besteld, heel snel geleverd! Met een heel leuk, persoonlijk kaartje erbij. Echt top!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen