Perfekt !

Prachtige merkschoenen van hoge kwaliteit, razendsnel geleverd en (niet onbelangrijk) heel prettig geprijsd

Zeer snelle service

Ik had mijn xsensible schoenen besteld voor een hele mooie prijs. De service was zeer snel.

Leugen

Mijn bestelling vóór 16.00 besteld en u schrijft dat bestellingen dan dezelfde werkdag geleverd worden. Ik ben zéér teleurgesteld want u kon het niet waar maken. Wat voel ik me misleid ! Groet Mw. Houben

vlot online gevonden en vlot in huis

Het kan nog fijner als je een afhaal lokatie kunt kiezen ipv thuis leten bezorgen.

Geweldig zo n hard verwarmend handgeschreven kaarttje erbij!!

Mooie schoenen, snelle levering. Leuke kaart!

Supersnelle levering!

Snelle levering van mijn bij jullie bestelde schoenen. En niet te vergeten, een hele mooie korting.

Alles klopt!

Prachtig ruim assortiment met hoog service niveau. Quality.

Keurig en correct

Correcte en snelle handeling, jammer dat de schoen niet goed aanvoelde Sorry voor het ongemak en bedankt!

Heel fijn en vlug!

Snelden prettig , alleen de terugstuur services is te duur! Snap het wel maar toch is 7.25 veel

Goede service prachtige kwaliteit

mooie sandalen met uitneembaar voetbed ,sluitband iets te kort voor mijn voet. jammer. misschien in de toekomst een model wat ik wel goed pas met mijn dikke voeten ;-).

super goed

wordt altijd direct klaar gemaak is er iets staan ze daar open voor heb erg graag met ze te doen zowel online als in de winkel

Mijn schoenen waren heel goed verpakt en op tijd geleverd!

Hele snelle service

Fijn hoe snel er geleverd werd. Ook een keer op een paar teruggezonden geld stond weer snel op de tekening

Adequaat,snelle en correcte afhandeling

De levering ging prima. Fijne zaak. Ook administratie top. Voor eventueel retourneren zaten retourstickers en documenten bij. Zelfs nog een handgeschreven bedankkaartje voor de bestelling. Waar zie je dat nog vandaag de dag.

Doen wat je toezegt aan klanten.

Schoenen gekocht, bleken te klein. Na telefonisch overleg nieuwe besteld, iets groter en ander model, zonder problemen alles geregeld binnen 3 dagen. Dus; bestellen terugsturen en opnieuw bestellen en geleverd binnen 3 dagen. Kan niet beter! Andere webwinkels zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen.

Alles prima verlopen, snelle levering.

Mooie en brede collectie en perfecte service

Fijne winkel met goed en breed assortiment. Scherpe sales. Maar altijd eerlijk en goed advies. En dito service!

Snelle levering.

Ik vond gelukkig nog een paar schoenen van een model schoenen die mij erg lekker zitten in een donkere kleur voor de winter( ik heb nu licht blauwe). Snelle levering. Goede info over de bezorging. En in de doos ook nog een handgeschreven kaartje. Ik ben reuze te Vreden.

Mooi schoenen en snelle levering

Keurig

Snelle levering, alles correct verlopen

Snelle en goede service

Goede schoenen snel ontvangen met de post.

Prima ervaring

Bestelling geretourneerd ivm niet juiste schoenmaat.daarna zeer snelle afhandeling

Duidelijke site, prima communicatie. Bestelling keurig verpakt ontvangen met daarbij vriendelijk briefje.

2 paar schoenen besteld, snelle levering, uitstekende pasvorm, wijdte K is lastig te krijgen in winkels, maar hier genoeg keuze.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen