Pakketje is snel en netjes verzorgd. Met een vriendelijk kaartje erbij

Uitstekend.

Mooie schoenen en super verpakt. Overzichtelijke site. Snelle levering.

Snelle levering met een vriendelijke gr uit de winkel van Theo Jansen. Mooie sandalen, zitten heerlijk

Complimenten voor de snelle en correcte bezorging. Zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij de schoenen zo attent. Dat noem ik nou een service.

Heel erg goed

Ik had slippers besteld die te klein waren dus heb ik deze geretourneerd. Ik kreeg al spoedig bericht dat het bedrijf ze ontvangen had en had ook het betaalde geld weer snel op mijn rekening staan. Geweldig!

Mooie glimlach bij het dragen van de pumps

Snelle levering, mooie schoenen

Prima webshop

Mooie merken en heb heerlijke Hey Dude sneakers gekocht. Snel geleverd, leuke persoonlijke kaart erbij, goed verpakt. Blij mee!

Snel

Suprr fijn en mooi

Goede ervaring

Persoonlijk briefje bij de levering en correcte afhandeling bij retour sturen. Keurig bedrijf!

Mooie schoenen, prima verpakt en attent met kaartje

Ik ben dolblij met mijn sandalen van Via Vai. Het was lastig om de juiste maat te vinden en jullie hadden deze op voorraad. Fijn, dankjewel!

Fantastische service en aardige medewerker !

Wat n prettige winkel ! Zowel aan de telefoon als via t opsturen : snel en aardig met n persoonlijke kaart erbij . Dit doen jullie erg goed . Daarbij Jim de everybody instappers helemaal top, en dat met mijn lastige voeten. Julie zijn n totale aanrader ! Hartelijke groeten Christine

Leuke persoonlijke benadering door kaartje erbij.Heel attent. Afhandeling van retour ook heel duidelijk en snel afgehandeld

Fijne webwinkel.

Mooi schoenen besteld bij Theo Jansen en deze werden al vlot geleverd , netjes verpakt en met een heel vriendelijk en persoonlijk kaartje erbij, heel attent.

Niet 2 paar van hetzelfde model geleverd in 2 kleuren. 1 paar geruild in de winkel voor ander paar. Geld van webwinkel terug binnen 2 werkdagen

Topkwaliteit

Heel fijn dat ik op de website kan zoeken naar schoenen waar de binnenzool uit kan. Bestelling wordt snel geleverd en schoenen zijn van goede kwaliteit. Aanrader!

Netjes tijdig bezorgd, mogelijkheid voor fietskoerier is top. En wat aardig een kaartje erbij!

Bestelde product helemaal naar wens. Besteld door fietskoerier, goed voor het milieu. Ik kan nog wel wat bedenken, maar het komt allemaal op hetzelfde neer. Alles was prima!

Keurig en super snel

Ruime keuze ook

Zeer positieve ervaring

Prachtige schoenen tegen een mooie outlet prijs. Afhandeling daarna perfect. Leuk handgeschreven kaartje erbij

Snelle levering en netjes verpakt en verzonden

Super een dikke 10

Uitstekend …….

In mijn zoektocht naar een paar fijne sneakers, kwam ik bij een GIJS dealer die mij uitstekend hielp en de ervaren verkoopster mij ook de juiste maat gaf, helaas was het model wat ik wilde niet in mijn maat voorradig en ook niet meer bestelbaar, maar met de juiste gegevens kon ik snel online een paar vinden bij Theo Jansen. Dit is mijn eerste ervaring met GIJS en zeker niet de laatste, ze zijn prijzig maar Passen uitstekend, de levering was goed en met Cycloon ook nog milieu bewust.

Snel en klantvriendelijk

Heel snel geleverd met persoonlijk kaartje, dat wordt zeer gewaardeerd

Wat een fijne winkel, goede artikelen en fijne service! Raad zeker aan om eens te winkelen bij deze winkel.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen