Top schoenen

Goede kwaliteit snelle levering, top

Mooie schoenen, snelle levering met persoonlijke touch

Snelle levering met een leuke persoonlijke kaart, een mooie ervaring!

Besteld en volgende dag in huis. Prima

Mooie schoenen voor een mooie prijs

Mooie schoenen voor een mooie prijs en ook nog eens snel geleverd

Uitstekende kwaliteit en service

Vriendelijk en behulpzaam aan telefoon. Goede kwaliteit schoenen. Ook voor probleemvoeten. Ruime keuze. Moderne schoenen.

Ruim assortiment, snelle levering (inclusief een persoonlijk kaartje), goed service.

Goede,snelle service

Schoenen bestelt,snel gelevert. Een persoonlijk geschreven kaartje in de doos erbij.Doet een mens goed .Helaas waren de schoenen niet passend,terug gestuurd en de andere dag al ontvangstbevestiging en direct het geld terug gestort.

Fijne service

Nadat ik xsensible had gezien op de site maar de kleur voor mij op de foto niet duidelijk was, heb ik tel contact gehad. Erg prettig geholpen en daardoor ook de beslissing genomen om de schoenen te bestellen. Ik woon al sinds 1979 in Landgraaf maar kom uit Nijmegen vandaar dat ik jullie winkel nog van vroeger ken.

Prima service. Snelle en correcte levering.

Prima service. Snelle en correcte levering.

Snel geleverd, mooie schoenen en een lief handgeschreven kaartje bij de bestelling.

Helemaal oke

Alles netjes en vlot verlopen met een leuke persoonlijke kaart erbij.

accurate en sympathieke service

Mijn schoenen van Laura Vita waren snel binnen, met een heel lief handgeschreven kaartje. Vandaar dat het een heel sympathieke en service gerichte ervaring was.

Toppy

Goed contact per telefoon En daarna 2 dagen terug gebelt en mijn fijne schoenen thuis gekregen

Snel verzonden

Snel verzonden, en sale prijs 40% onder de andere shops

Schoenen besteld

Netjes ingepakt en goede service

Goede service vriendelijke mensen

Alles goed,zeer tevreden

Prima service en verzending. Zeer klantgericht

Duidelijke website, helder in verzend-en retourkosten

Netjes verpakt en ontvangen en een persoonlijk kaartje erbij,top ! Helaas niet gratis retour maar dat staat duidelijk vermeld.

Goede persoonlijke klantenservice, bijgevoegd een vriendelijk handgeschreven kaartje

Alles goed snelle levering

Uitstekend!

Duidelijke website Bij controle van de verzending bleek een paar niet aan de kwaliteitseisen te voldoen. Ik kreeg een keurige mail dat men niet achter het product kon staan. Betaling zeer snel teruggestort. Dit bedrijf is een aanrader!

Goede service, snelle levering

Mooie merken sterk afgeprijsd. Snelle levering. De persoonlijke boodschap handgeschreven heb ik erg gewaardeerd.

Snel bezorgd, fijne laarsjes

Laarsjes nog niet echt gedragen maar bij passen zitten ze erg lekker

Prima ervaring

Makkelijk om te bestellen en snelle levering met een leuke attentie erbij.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen