Reibungsloser Ablauf, schneller Versand

Unkomplizierter Ablauf der Bestellung, Gute Ware , gerne wieder

snelle en correcte levering

mooie schoenen voor een goede prijs

Top !

Zeer klantgericht enklantvriendelijk. Fantastische en elegante schoenen voor moeilijke voeten.

Goede ervaring

Bestelde schoenen snel en goed verpakt ontvangen.

Really good service and products

I found here just what I was looking for on the best price. The service was perfect as well.

Snelle toezegging en levering

Ik was verheugd de juiste schoenen al na een dag te ontvangen; met een schoenlepel erbij en een mooi gidsje.

Bestelling was snel goed verpakt binnen!

Goede ervaring! Vooral het handmatig geschreven kaartje: Een glimlach past altijd! Erg warm, vriendelijk.

snelle verzending en attent kaartje erbij (handgeschreven!)

toch als "persoonlijk" ervaren hierdoor.

voor de eerste bestelling die ik gedaan heb

Duidelijke communicatie en goede service

Kwaliteit

Goede kwaliteit en service.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Nog niet van Jansen Schoenen gehoord. Ik zocht een specifieke schoen die ik had gezien. Prijs was bij Jansen Schoenen wel 25% lager dan elders. Was dan ook de laatste maat denk ik. Maar toch precies de maat die ik nodig had. Besteld wn 2 dagen later had ik de schoenen al in huis. Met een mooi geschreven kaartje erbij, ik hoop dat deze winkel heel groot gaat worden. Een schoenenwinkel met kwaliteit schoenen en deze service, die zijn er bijna niet in Nederland. Ik zal hier zeker nog eens bestellen. Hartelijk dank.

Perfecte aanbieding en leuke persoonlijke noot!

Ik draag altijd xsensible en dan zijn veterboots van 150 euro in de sale echt top. En ik kreeg er ooknog een persoonlijk kaartje bij. En dat maakt dat je blij wordt.

top

top

Zeer attent!

Na een retourzending van sportschoenen met een productiefout, werd het hele bedrag teruggestort inclusief verzendkosten: wat een service!! Ook leuk om te melden: in de schoenendoos zat een persoonlijk geschreven kaartje!

zorgvuldige en snelle afhandeling van de bestelling

zie boven

Vlot

Vlotte levering, zelfs naar België toe!

comfortschoenen voor een comfortabele prijs

De levering was vrij snel. Direct al na het weekend. Ik ben er zeer blij mee. De afprijzing van deze schoenen was de reden dat ik deze had besteld. Ik wist nl heel goed wat ik bestelde . Gijs schoenen zijn nl kwalitatief zeer comfortabele schoenen. Dit is al vanaf 2017 het 5e paar. Wat mij toch heel positief bijblijft is het persoonlijke geschreven kaartje wat in de verpakking bij de schoenen was toegevoegd.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Mooie schoenen super snelle verzending

Snel geleverd met een persoonlijk kaartje

Snel geleverd met een persoonlijk kaartje Jammer genoeg zag ik de Kleuren van de schoenen op internet niet goed. Dus teruggestuurd. Snelle reactie en binnen 4 dagen geld terug.

Snelle levering schoenen.

Schoenen passen perfect en snelle levering.

Hele goede service

Behulpzaam en zeer fijn geholpen!

Vriendelijk personeel en correct geholpen. Ben nu bijna 49 en als kind kwam ik met mijn moeder al bij Theo Jansen schoenen. Nog steeds een fijne zaak en een begrip in Nijmegen centrum. Bedankt en tot de volgende keer weer!

Vlugge bezorging

In de avond besteld, volgende dag al geleverd!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen