Mooie collectie schoenen en snelle service

Ze hebben mooie en gevarieerde collectie. Vooral voor mensen die steunzolen hebben. Ik kan hier goed slagen

super gewelding

Hartstikke goed, laarzen besteld , zelfde dag nog op de post gedaan, helaas doet Post.nl er langer over, volgende dag retour, meteen retourbevestigen en de toezegging dat de terugbetaling er aan komt,

Vriendelijk adviserend

In de winkel goed en vriendelijkgeholpen/ geadviseerd Zelf twijfelde ik met de maat. ( lastige voeten) De volgende dag online besteld, ze zitten prima!

SuperService

Supersnelle levering. Levering zelf ook prima verpakt.

Pakket keurig verzorgd.

Het pakket werd keurig en redelijk snel afgeleverd. Helaas waren de schoenen niet gelijk van kleur alsof er 1 teveel in de zon had gestaan. Ze zaten verder fijn maar daar had ik niks aan. Schoenen van 200 euro wil ik wel bijde zwart hebben. Dus retour en dat voor eigen rekening is nog een teleurstelling. Dus pp zich netjes als pakket verzorgd met lief kaartje erbij maar niet goed naar het product gekeken.

Goede service en snelle verzending!

Snelle levering van mooie kwaliteitsschoenen

Al vaker online besteld. Is zeker een aanrader. Mooie schoenen inclusief een leuke boodscboodschap.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering, goed verpakt, prachtige schoenen

Xsensible voor een mooie prijs

Xsensible schoenen voor heren voor een mooie prijs. Snel geleverd.

Snelle service met vriendelijke woorden.

Helaas moest ik de schoenen terugsturen nier de juiste voor mij aan de service lag het niet!

fijne en snelle levering

blabla

Waanzinnig snelle levering.

Zondagavond sneakers besteld, maandagochtend geleverd!

enorme keuze snelle levering

keuze genoeg ook voor moeilijke voeten. de beste merken en snelle levering.

In de drukke kersttijd, toch de schoenen op tijd en snel geleverd.

Zoals verwacht.

geweldig

snelle levering, ondanks de drukte

Snelle levering. Met zorg verpakt. Mooie schoenen.

Altijd snelle levering voorzien van een persoonlijk kaartje. Dat is net dat beetje extra.

Snelle levering, voor een goede prijs

Snelle bezorging met een leuk kaartje erbij!

Snelle bezorging en een leuk kaartje erbij!

Prima service.

Mooie schoenen, veel keus en een snelle levering.

zeer goed

binnen twee dagen in huis twee paar Xinsible heren en dames besteld paste perfect zeer tevreden

Veel keus in steunzoolschoenen

Netjes verpakt en uitstekende levertijd

Geweldig!

Besteld, een paar dagen later was de bestelling er al! Keurig verpakt en het leukste, een handgeschreven kaartje met een bedankje voor de bestelling en veel plezier met de aankoop! In deze tijd een persoonlijke noot helemaal top!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen