Prachtige schoenen! Snel bezorgd! Met aandacht verpakt. Heel erg blij mee!

Persoonlijke service

Snelle bezorging met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Ik vind jullie ook leuk en jullie staan bij mijn favorieten.

Snelle levering jammer dat de schoenen te klein waren retour gestuurd en binnen 2 dagen mijn geld retour top!

wat een service,

prima website, heldere informatie. Snelle levering en heel correcte en snelle retour afhandeling.

Fijn geholpen en heel vriendelijk.

xx

prima en makkelijk om ree ruilen.alleen teruggave geld duurt paar dagen

Mooie schoenen en snel geleverd

Topservice

De schoenen werden op dinsdag besteld en ik had pas op zondag besteld, dus dat was snel. Daarnaast was de prijs erg goed en het handgeschreven kaartje en schoenlepel maakte het helemaal af!!

Schoenen zijn goed

Bekende zaak. Ophalen ging wel moeizaam omdat ik de verkeerde schoenen mee kreeg. Gelukkig zag ik het op tijd.

Echte kwaliteit schoenen

Bijzonder klantvriendelijk!

Goede en snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Theo Jansen Schoenen. Mijn Solidus korte laarsjes zijn goed en vlot geleverd. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Het handgeschreven kaartje en de gratis schoenlepel maakten het helemaal af.

Schoenen besteld en een dag later al binnen. Prijzen zijn netje. Handgeschreven kaartje bij gekregen. Echt een aanrader. Kom zeker een keer terug, ben zeer tevreden!

Gewoon goed

Mooie aparte schoen, snel geleverd.

Binnen 1 dag een paar mooie schoenen. Retour sturen betaal je zelf.

Top.

Met zorg behandeld. Heel professioneel. Veel dank.

Prima , snelle bezorging.

Mooie schoenen

Voorraad op website niet updated!

Bestelling geplaatst en met creditcard betaald. Na een paar dagen blijkt achteraf dat de sandalen niet meer voorradig waren. De betaling is wel gelijk gecrediteerd. Om teleurstelling te voorkomen, neem de tijd om de website te updaten.

Zeer goed duidelijk en snel

Snel, goed Persoonlijk

Leuke schoenen voor lastige voeten

Theo Jansen heeft precies de schoenen (sandalen, enkellaarsjes) die ik zoek. Ik draag semi orthopedische schoenen voor dagelijks gebruik, maar de schoenen van Theo Jansen zijn vaak net iets leuker en met mijn eigen orthopedische zooltjes, loop ik daar ook goed op. De levering is snel. Kortom helemaal naar wens.

Betrouwbaar!

Prima webshop, heel snelle levering, uitstekende kwaliteitsschoenen en laarzen.

Geweldig wat een service!

Snelle levering !En bij retour super snel je geld terug!

Vriendelijk advies. Fijn meedenken. Snelle levering.. Hartelijk dank..

zie boven

Passage Molenpoort 2