Super snel en accuraat!

Leuk dat er nog een handgeschreven kaartje bij zat! Het zag er verzorgd uit, was snel in huis en de schoenen zitten als pantoffeltjes

Theo Jansen biedt een uitstekende klantenservice en het produkt wordt zeer verzorgd verpakt

De dag na de bestelling van mijn veterlaarsjes kreeg ik al bericht dat ze verzonden waren. Toen de link om het pakket te volgen niet werkte, mogelijk te wijten aan het oude besturingssysteem wat ik nog heb op mijn laptop, kreeg ik de volgende dag al een nieuwe link. 3 dagen na mijn bestelling werden mijn veterlaarsjes bezorgd en ik ben er zeer tevreden over.

Supergoed

Hele duidelijke website waardoor ik prima mijn schoenen online kon uitzoeken ondanks dat ik steunzolen heb en brede voeten

Heel goede ervaring

Geen gezeur met ,passwords/ accounts e.d. Boven werden de schoenen binnen een dag geleverd. Was ook nog een vriendelijk berichtje toegevoegd bij deze geweldige schoenen .

Goede service, snelle levering

Mooie schoenen, snelle levering, goede service

Zeer snel verzonden en zo leuk een hand geschreven kaart erbij.helemaal top

zeer snelle en correcte levering na online aankoop

Keurig persoonlijk pakket!

w

Veel keus, snelle verzending en afwikkeling retour

Mooie laarzen en in de sale! En een persoonlijk kaartje :)

Helemaal top

Snelle verzending, helaas moest ik het artikel retourneren wat ook heel snel afgehandeld werd.

Mooie Everybody laarsjes en goede service

Na mijn bestelling van de laarsjes zag ik dat mijn bestelformulier de wens om deze bij een PostNL servicepunt af te halen i.p.v. thuis te laten bezorgen niet vermeldde. Gebeld met, naar later bleek, Fransje die dit heeft gewijzigd en dit mij ook via de mail heeft laten weten. Ook een handgeschreven kaart erbij ontvangen van Margot. Zowel Fransje als Margot maakten deze aankoop persoonlijk en dat is fijn. Dank daarvoor!

Uitstekende afhandeling

Bestelling op tijd verzonden, op tijd ontvangen, gewoon zoals verwachting en helemaal prima. Wat het uitstekend maakt, is de personal touch in de vorm van het handgeschreven kaartje! Hartverwarmend! Blijf dat vooral doen, dat maakt het áf, van een 9 naar een 10!

Super service

Onverwachts moest ik mijn aankoop online annuleren maar ze waren heel erg meedenkend en servicegericht! Goede site en fijne contactpersonen!

Correcte levering, snel en mooi verpakt. Vriendelijke zaak! niets op aan te merken

Snelle levering en snelle afhandeling bij retourneren

Snelle levering en snelle afhandeling bij retourneren toen de schoenen niet bleken te passen.

Snelle levering, goede prijs. Leuk persoonlijk kaartje toegevoegd.

Mooie laarsjes, snel binnen.

Supersnel

Geweldig,supersnel.

Nette levering

Kleur kwam niet overeen met de beschrijving en foto

Leuk dat persoonlijke kaartje

Bestelling was op tijd en wat ik graag wilde

Snelle levering en keurig verzorgd.

Snelle levering en keurig verzorgd.

Snelle levering, mooie schoenen@

prima, niets op aan te merken!

De schoenen werden zelfs nog eerder geleverd dan verwacht. En heel attent met een leuke handgeschreven kaart erbij!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen