Supergoed!

Prima kwaliteit, snelle levering en uitstekende service!

Duidelijke site en snelle levering

En er zat een persoonlijk handgeschreven kaartje in de doos. Maakt het toch persoonlijk ondanks een internet winkel.

Perfecte service met een vriendelijke persoonlijke touch

Mijn schoenen zijn snel geleverd. Veel keuze en prachtige schoenen. Goed verpakt met een leuk en persoonlijk handgeschreven kaartje erbij.

Goede kwaliteit

De schoenen zijn snel geleverd met zorg ingepakt en van goede kwaliteit!

Snel en netjes geleverd

Duidelijke site, snel en netjes geleverd!

Verzending goed ingepakt met n lieve kaart erbij. Ik heb n prachtige schoen in de sale gekocht. Top!

Super service heel persoonlijk

Ik had schoenen besteld, ten eerste zat er n heel persoonlijk handgeschreven kaartje bij. Toen ik ze moest retourneren ook heel goede service. Zeker aan te bevelen!!

Kan niet beter!

Op zondag heb ik de schoenen besteld en op maandag werden zij geleverd. Er was een reden waarom ik de schoenen tóch terug heb gestuurd en vervolgens had ik binnen twee à drie dagen het geld terug op mijn rekening. Werkelijk perfect, dank hiervoor!

Een overzichtelijke site met een goede keuze in breedtematen.

De bestelling wordt snel en correct afgehandeld en geleverd met een persoonlijk kaartje. Heel leuk.

Prima bedrijf, aan te bevelen !

Als schoenen niet te smal waren had ik ze genomen. Maat was wel goed.

Blij met mijn aankoop

Ik ben ontzettend blij met mijn schoenen en de snelle levering! Heel fijn! Ik zou het iedereen aanraden.

Topservice

Snelle levering, goede communicatie en kwaliteit van het product. Zelfs een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Top!

Goede snelle levering.

De eerste keer dat ik iets heb besteld bij Theo Jansen Schoenen. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat. Geen ervaring met retourprocedure. Betreffende schoenen had ik al in een andere kleur, dus ik wist al zeker dat de maat goed zou zijn ...

Mooie schoenen snel netjes thuis

Bestelling gedaan en vlot de schoenen thuis.

Zie onder

Snelle service, geen op en/of aanmerkingen

snelle levering en correcte service na terugsturen schoenen

De schoenen werden zoals beloofd snel bezorgd, maar waren helaas niet juist qua maat. Dus teruggestuurd, waarbij je wel zelf de verzendkosten dient te betalen, iets wat ik helemaal begrijp en waar ik het compleet mee eens ben. Binnen een paar dagen was het aankoopbedrag weer keurig teruggestort op mijn bankrekening.

Helemaal prima

Alleen twee persoonlijk geschreven kaartjes in de doos voor iemand die ik niet ben.... :-)

Goed verpakt

prima schoenen

goede service, vlotte levering, niets op aan te merken.

Ik kende deze schoenen. Laatste paar op internet. Prima conditie, niet beschadigd of id

Snel en netjes

Bestellen ging makkelijk en was er snel. Enige nadeel is dat je voor retourzending moet betalen. Was nu niet aan de hand.

Levering op tijd, keurig verpakt.

Supersnelle levering

uitstekend.

Ik ben heel blij met mijn schoenen.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen