Één dingetje: ik kon na digitaal bestellen de wijdtemaat vd schoenen niet terugvinden op de te controleren factuur. Dat had wel fijn geweest. Verder toppie!

Gewoon goed

Gewoon goed. Alles in orde. Tevreden!

Snelle levering met persoonlijke tint

Fijne snelle levering. Met super leuk een hand geschreven kaart. Net dat beetje extra doet een mens goed!

Snelle verzending, eerlijk

Deel van bestelling netjes geannuleerd door verkopende partij ivm kleurverschil. Snelle verzending. Terugbetaling duurt lang

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd

Netjes, snel & persoonlijk. Een prettige combi.

Wat ik prettig vind aan jullie webwinkel is dat ik een goede selectie kan maken van wat ik zoek en door de vele foto’s echt een goede indrukking van wat ik koop. Tel daarbij op de snelle en altijd correcte levering en het persoonlijk geschreven kaartje dat maakt dat ik graag bij jullie shop.

Een aankoop tot volle tevredenheid.

Omschrijving en foto's kloppen op de website Goed verpakt en nette aflevering. Leuke kaart met teksmet een persoonlijk schrijven erop.

Heel leuk dat er ook nog een persoonlijk kaartje bij zat!

Zeer behulpzaam en erg vriendelijk en snel

snel geholpen bij de maatvoering van mijn slippers. Toezending van een andere maat en ook het retourtraject met snelle creditering. Prima, het bedrijf is aan te bevelen.

Helemaal top

Fijn meedenken en goede service!

Aanrader

Goede prijs en razendsnel geleverd!

Omdat een glimlach altijd past!

Gemakkelijk een bestelling geplaatst via de website en binnen een paar dagen had ik de schoenen binnen. Een persoonlijk kaartje in de doos Van Sanne, maakte het helemaal af. Ik ben dik tevreden met de service en last but not least, met de schoenen. Pluim voor Theo Jansen Schoenen!

Echt top!!

Super snel geleverd. Netjes verpakt. Echt een aanrader om hier schoenen te bestellen. Zeker voor herhaling vatbaar.

De ene dag bestel je de schoenen die je leuk vindt en de volgende dag zijn ze al geleverd... En de mooie schoenen zitten ook nog eens degelijk verpakt, zodat alles goed gaat tijdens verzending. Super service..

Heel fijne service en goede kwaliteit

De schoenen hebben goede pasvorm en zijn mooi. Goede prijs kwaliteit verhouding. In de doos vond ik een persoonlijk kaartje. Voelt prettig. Ook de verzending was vlot. Ik ben zeer tevreden en mijn man heeft nu ook schoenen bij Theo Jansen schoenen besteld.

Goede en bereikbare klantenservice

Snelle levering. Keurig ingepakt

Snelle levering, goede prijzen en zelfs een kaartje met een persoonlijke boodschap.

Een 10 met een griffel.

Fijne service. Wat leuk om een persoonlijk kaartje bij de bestelling te voegen. Een zaak om aan te raden en zeker om bij te bestellen.

Snelle service en mooie slippers voor goede prijs

Snelle service en een persoonlijk briefje! Leuk !!

Geweldige service.

Zonder problemen mijn retourzending afgehandeld. Het bedrag stond bijna per ommegaande weer op mijn rekening.

Kwaliteit en goede service

Prijs kwaliteit mooie schoen. Snelle levering

Fijne winkel!

Goede service en goede schoenen.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen