Zeer snelle en correcte levering en ook snelle terug betaling. Top.

Goed en fijn bedrijf. Ook persoonlijk.

Kwaliteit prijsverhouding super, snelle levering. Wat heel bijzonder was: het kaartje in de schoenendoos met een persoonlijke tekst.

Helemaal top

Na de bestelling,snel geleverd..en dat persoonlijke kaartje.. super lief..

Wat een top service

Ik bestelde online verbenas schoenmaat 37deze kwamen netjes aan met een leuk geschreven kaartje erbij. Helaas waren deze te klein. De schoenen heb ik retour gezonden ik kreeg netjes snel inclusief mijn verzendkosten retour. 2 dagen later zag ik in de webshop dat ook maat 38 weer beschikbaar waren, deze besteld online en 1 dag later in huis inclusief weer een geschreven kaartje erbij, super attent.

Snelle levering. Helaas moet ik de artikelen retour sturen. Omdat de voorvoet van de laarsjes het smallere model is, past deze wijdtemaat H niet en moet het voor mij breder zijn

De xsensible schoenen werden supersnel geleverd en met een mooie korting. Ik ben er heel blij mee!

Snel geleverd met een persoonlijke noot

Snel geleverd met een leuk kaartje erbij. Helemaal prima!

Snel en makkelijk te bestellen, theo had mijn maat. Goed op voorraad, wat steeds overal uitverkocht was. Ik had gabor instappers besteld en zitten super. Zonder problemen, snel geleverd. Een fijne evaring, hier kom ik nog wel eens terug.

Vlotte levering, erg prijs gunstig t.o.v. Winkelprijs, persoonlijke touch door vriendelijk kaartje

Prima service, komen hun afspraken na.

Ik koop er al jaren, een fijn bedrijf!

volgende dag al in huis

Online bestelling was de volgende dag al binnen. En de schoenen zijn perfect.

Prettige site, snelle levering. Goede prijs en prachtige schoenen gekregen. Ga zo door!

Snel gearriveerd

Ben tot nu toe altijd blij met mijn pakketjes. Goed verzorgd verstuurd met schoenlepel erbij. Sneaker past dus blijft.

Wie goed voor zijn voeten wil zorgen koopt bij Theo Jansen

Heerlijke sandalen gekocht x sensibele voor hele mooie prijs. Erg blij mee

Prima zaak

Prima zaak,helaas waren de schoenen niet naar mijn zin maar dat ligt niet aan de zaak

Snelle en correcte verzending

Bij het openen van de schoenendoos is het eerste wat je aantreft een handgeschreven persoonlijke groet. Prima service!

Snelle goede service !

Mooie sandalen voor mooie prijs!

Schoenen zitten als gegoten. Zelfs met de originele zolen, liepen ze heerlijk. Momenteel worden bij de podotherapeut zolen op maat gemaakt die passen bij mijn voeten. Super systeem met die klittenband en toch een best modern uiterlijk van de sandaal. Ben er blij mee! Kom zeker terug voor winterschoenen

Mooie kwaliteit, snelle verzending.

Mooie sneakers gekocht bij Theo Jansen. Erg tevreden over de levering. Ik kende de winkel niet maar ga er zeker vaker online rond kijken.

Snelle levering. Netjes afgehandeld

Snel afgehandeld, goede service

goede schoen, loopt heel lekker. Goede service

Goede informatie voorziening vooraf (incl maattabel voor de voet). Duurzaam en in Europa geproduceerd. Loopt erg goed. Doen wat ze beloven.

Mooie schoenen tegen mooie prijs, en snel geleverd

Zie boven

Erg prettig en persoonlijk

Snelle levering en leuk dat er een hand geschreven kaart bij zat en nog andere dingen toegevoegd toen ik de doos openmaakte . Online besteld maar dat voelde niet zo

Perfect!

Top; makkelijk, snel en prachtige schoenen!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen