Perfect!

Top; makkelijk, snel en prachtige schoenen!

Helaas waren de schoenen te groot dus teruggestuurd. Let op : retourneren is op eigen kosten! Dat is jammer. Echter was de retour snel verwerkt en 't geld was snel terug gestort op mijn rekening.

Snelle service, goed verzorgd en verpakt. Top retour service!! Jammer dat jullie niet dichterbij zitten dan kwam ik naar de winkel.

Snelle bezorging met een persoonlijke touch

Op zaterdag besteld, en maandag waren ze er al! Heel fijn.

Goed verzorgd en prima retourbrief er bij.Was gelukkig niet nodig.

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf. Ze hebben mijn probleem dat ik had met mijn aankoop prima opgelost.

Goede website, mooie schoenen en vlotte levering!

Al lange tijd op zoek naar deze wandelschoenen en hier gevonden voor een goede prijs en mooie kwaliteit.

Keurig geleverd.mooi persoonlijk kaartje erbij.helemaal oke

Bijzonder snel en ecologisch verantwoord (klein) verpakt

Duidelijke webshop en snelle, persoonlijke afhandeling en verzending.

Vlotte afhandeling,

Scherpe prijs, snelle bezorging

De sandalen waren snel bezorgd (enige vertraging bij PostNL), het product was scherp geprijsd en het geschreven kaartje erbij was attent. Oogt allemaal wat persoonlijker dan de grote verzendhuizen…

Duidelijk, netjes, attent.

Een persoonlijke kaart bij mijn bestelling.

Keurig geleverd!

Goede nette schoenen, leuke persoonlijke zending! Vlot geleverd.

Persoonlijk

Buiten dat de bestelling snel geleverd was maakte de persoonlijke kaart de bestelling compleet.

Super vriendelijk en snel geleverd

Ook nog persoonlijk kaartje in de schoenendoos : Veel plezier met de schoenen.

Snelle levering is goede service

Wij zijn zware schoenen van Durea gewend en twijfelden of deze nep waren. Maar bij nader inzien lopen ze goed. Vr groet

Bezorging te laat voor mijn vakantie

Ik ben zeer teleurgesteld dat de bezorging zo laat was dat ik mijn nieuwe slippers niet mee kon nemen op vakantie. Als de juiste levertijd was aangegeven bij het bestellen had ik voor een ander gekozen.

goede afhandeling

goede en snelle service

Prima winkel

De bestelling verliep soepel. Helaas zijn de schoenen net te klein, maar gelukkig zit er een retourformulier + adresstickers bij (erg fijn als je net als ik geen printer hebt). Wel jammer dat je de verzendkosten zelf moet betalen.

Snelle zending, fijne sale

Pakket was stevig en net verpakt en snel verzonden. Handgeschreven kaartje was een leuke persoonlijke toevoeging. Ik zou hier in de toekomst nogmaals bestellen.

Service: UITSTEKEND

Uitstekende service!!!

Alles prima

Artikel in zeer goede staat ontvangen. Stevige verpakking met leuk kaartje erbij. Pakketje had beetje vertraging wegens drukte bij leverancier. Prima mailverkeer,... Ik ben een tevreden klant :)

Nog niet geleverd

Nog niets ontvangen.

Snelle levering, goede staat ban de schoenen.

Mooie schoenen besteld, snel geleverd. Wat het extra leuk maakte was het persoonlijke kaartje erbij.

Fijne website met veel keus!

Prima winkel. Leuk handgeschreven kaartje erbij.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen