geweldig!

schoenen zijn perfect en precies zoals de foto!

super

2 paar schoenen besteld van verschillende maten , deze werden snel geleverd. 1 paar retour gedaan en binnen een paar dagen had ik het geld ook weer terug gestort gekregen.

Leuk die persoonlijke kaart er bij.

Hele mooie sandalen. Snelle aflevering.

Een goede website!

Een hele duidelijke website en correcte afhandeling.

Goede indruk eerste keer

Voor de 1e maal besteld en alles ging me gemakkelijk af. Overzichtelijke site en snelle correcte levering. Men krijgt geen tweede kans voor een 1e indruk en dat hebben ze begrepen.

Sympathiek

Snelle en accurate levering. Sympathiek kaartje erbij.

Prima webshop

Eenvoudige en duidelijke website. Snelle levering en alles zorgvuldig verpakt, inclusief extraatje en persoonlijk bedankje.

Snelle nette service en verzending leuk persoonlijk kaartje erbij gekregen erg leuk

Super snel en netjes

kan niet beter

alles ging vanaf t begin goed.

Online besteld, en toch persoonlijke service!

Online een paar Fitflops besteld. Gebruikersvriendelijke website en snelle levering, met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij. Is toch nét even die persoonlijke touch, die je dan extra blij maakt om je pakketje open te maken. “Mag ik je houden?” Ja, dat mag!

Snelle levering, schoenen naar wens

Leuke persknal touch met een handgeschreven kaartje en voetenlotion erbij. Word ik blij van. Leuk!

Was geweldig!

Ik mijn schoenen online besteld en ze waren zeer snel binnen. Ze zitten en lopen heerlijk!

Een fantastische geduldige medewerkster

Snelle levering!

Goede ervaringen met deze schoenenzaak!

Hele snelle en nette bezorging! Perfect.

Hele snelle en nette bezorging! Perfect.

Snelle en goede service

Ruim assortiment, snelle service.

Snelle reactie en levering!

Ik ben zeer tevreden over de wijze van snelle levering. De schoenen waren keurig verpakt en er zat een persoonlijke kaart bij wat ik zeer attent vond. Ik heb het inmiddels ook in mijn omgeving verteld en jullie aanbevolen!

Snelle reactie

De schoenen die ik bestelde en betaalde bleken teveel kleurverschil te hebben. Daarover mailden jullie snel. Ik zag van de koop af en jullie maakten mijn geld snel over naar me. Fijn!

Duidelijk, en snelle levering. Leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zat. Mooie slipper.

Keurige site, en snelle verzending van mijn schoenen.

Helemaal goed, aanrader om naar toe te gaan.

Ik kwam schoenen retour brengen, maar ben vervolgens prima geslaagd na goede adviezen. En ik mag de schoenen thuis even rustig uitproberen om zeker te zijn dat ze echt geschikt zijn voor mijn voeten. Fijn! Bedankt voor de vriendelijke en deskundige hulp!

Keurig verzorgd pakket!

Alles netjes afgehandeld en er arriveerde een keurig verzorgd pakket bij mij.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen