Snelle levering met een persoonlijk tintje.

Heel prettige persoonlijke benadering van de klant

Slippers besteld. Gelijk communicatie dat het ingepakt is en onderweg. Aflevering heel persoonlijk met een leuke kaart erbij met vriendelijke handgeschreven boodschap. Voor internetverkoop op afstand heeft Theo Jansen daar een mooie persoonlijke touch aan gegeven. Het product is overigens prima. Ik heb mijn vrouw blij kunnen maken met een mooi cadeau.

Uitstekende snelle service !!

Heel tevreden over de kwaliteitsvolle schoenen ! snelle levering met persoonlijk kaartje erbij. Heel lief

Toppie

Snelle service leuke prijzen

Goede, snelle service.

Twee paar sandalen ( verschillende maten) besteld. Éen paar retour gezonden. Direct een goede afwikkeling.

GOED

vlotte verzending en goede afhandeling retour

Goede communicatie, snelle levering!

Had een paar schoenen besteld, kreeg ze iets later dan was afgesproken, maar dat lag aan PostNL. Schoenen waren niet naar verwachting, dus in de verpakking terug (handige extra plakstrip) en binnen enkele dagen mijn geld terug. Keurige afhandeling.

Goed geregeld!

Goede snelle levering met een personal touch!

Keurig

Goede kwaliteit en Goede communicatie

Super goede service. Kan altijd contact met ze opnemen. Word meteen gehoord

Netjes ingepakt en een kaartje als bedankje. Zeer prettig ervaren.

zeer goede service

Schoenen helaas retour en binnen een paar dagen geld op mijn rekening gestort.klasse.

Top service!

Voor het eerst een paar schoenen besteld en gelukkig alles is goed verlopen, de schoenen en de maat is top. Ik heb de bestelling binnen 2 dagen ontvangen en ook een leuk bericht geschreven op een kaartje . Ik raad het zeker iedereen aan!

goed verzorgd en zoals gewoonlijk met schoenlepel.

Goed verzorgd, jullie hebben mooie schoenen. En aardig met een kaartje met een persoonlijk bericht.

De bestelling op zich ging prima

Maar de schoenen heb ik, vanwege drukte bij post NL, nog niet ontvangen

Gaat wel

Eerst betaal je bezorgkosten dan betaal je ook retourkosten. Gelukkig kreeg ik na de retour ook mijn bezorgkosten terug.

Goed!

Schoenen pasten helaas niet maar aankoop en retour proces verliep prima via internet. En ik heb een mooi nieuw merk ontdekt. Volgende keer hoop ik weer in de winkel langs te komen

Prima allemaal

Snel en in goede conditie ontvangen

Fijne webshop, en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling!

Alles liep perfect!

Snelle levering en het artikel is in goede staat ontvangen

Geweldige service

Xsensibles besteld, zeer snelle levering! Leuk dat er een persoonlijke kaart bij zat

Uitstekende service, aanrader!

Het leukste misschien wel, het persoonlijke kaartje wat er bij de bestelling zat...

Goede retourservice en terugbetaling.

Goede en snelle retourservice en terugstorten betaling. Snel antwoord op mijn email.

Ik ben erg tevreden met mijn Solidus schoenen,die ik nu al 3x telefonisch besteld heb. Pasvorm erg goed.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen