goede pasvorm

loopt prettig met name door de fijne ondergrond ( de zool )

Een vlotte orderverwerking en bezorging en helemaal tevreden met de schoenen.

Mijn man had deze schoenen gepast, maar zijn maat was niet meer verkrijgbaar in de betreffende winkel. Omdat hij deze schoenen graag wilde hebben, durfden we het bij uitzondering aan om ze per postorder te bestellen en dat is goed bevallen.

Directe levering

Ik vond het kaartje erbij heel grappig lief en persoonlijk Zag er allemaal goed netjes uit...

Vlotte levering

Vlotte levering en mooie folder bijgeleverd.

Prachtige sneakers

Snelle levering en precies zoals op de foto en ze zitten perfect

Zeer prettig bedrijf

Schoenen zitten heerlijk. Snelle en correcte verzending . Zat een leuk kaartje bij met de tekst, geniet van U schoenen, echt leuk

Goede service, goed product, snelle levering

Goede service, goed product, snelle levering

Goede website. Snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit schoenen. Duidelijke foto's.

Heel goede snelle service met vriendelijk kaartje erbij. Helaas pasten de bestelde laarzen niet goed, deze wel op eigen kosten retour moeten zenden, maar het geld stond de dag na ontvangst van de retourzending alweer op mijn rekening bijgeschreven. Erg netjes. Goede site ook. Prima.

Snelle levering en mooie sandaal, die scherp was afgeprijsd.

Mooie sandalen, die lekker zitten. Goede kwaliteit en ook nog eens voor een mooie prijs. Ben er blij mee.

Mooie schoen en keurige levering

Snelle levering en mooie collectie schoenen.

Prima, snel, goed verzorgd

Zie boven

Zeer correct

Vlotte afhandeling en een vriendelijk handgeschreven kaartje bij de levering.

Snel en goed

Snelle levering met aandacht ingepakt (inclusief handgeschreven kaart! Heel leuk!) Goede kwaliteit schoenen tegen normale prijs. Gewoon doen

Goed op retour beleid na

Het is jammer dat ik bij retour sturen van de schoenen de kosten daarvoor moet betalen. Schoenen nu eenmaal groter risico dat ze niet passen Als ik niet in de buurt van Nijmegen zou wonen, zou ik niet bestellen bij u

Veel keus in mooie schoenen. Vlotte afhandeling, ook evt. retourneren ren worden vlot afgehandeld. Het persoonlijke kaartje is erg attent. Ik verheug me altijd op de folder in mijn mail. Half puntje aftrek omdat mijn laatste bestelling van 3 paar schoenen in een gigantische doos zat ( de ruimte opgevuld met plastic spul), die ik niet op de fiets kon meenemen van het bezorgpunt en ik met de auto moest terugkomen. Met hartelijke groet, Marjo van Leeuwen

Helemaal goed!

Fijne website, snel geleverd! En wat een geweldige sneakers; passen en aangehouden want de pasvorm is geweldig.

Snelle bezorging en een onverwachte verrassing in de schoenendoos gaf een lach op mijn gezicht.

Goed verzorgd en snel geleverd

Alles is makkelijk verlopen. Als je de doos schoenen thuis krijgt heb je echt het gevoel met een luxe product te maken te hebben, dat ook zo is.

Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij! Zeer attent!

Goede website, snelle levering, mooie collectie

Schoenen besteld, en een snelle levering gehad, heel erg fijn! De schoenen waren met liefde en zorg ingepakt en verstuurd met een lief kaartje er bij in gedaan. Ik ben er erg blij mee en zal hier vast vaker iets bestellen. Vriendelijke groeten, Marion Riemersma

Kwalitatief goede comfortabele schoenen.

Al meerdere malen schoenen bij Theo Jansen gekocht. Goede kwaliteitsschoenen voor een dure prijs. Prijs/ kwaliteit is nog net in verhouding, maar de keuze is wat achteruitgegaan.

Mooie sandalen, snelle levering

Passage Molenpoort 2