Super!!

Een persoonlijke touch met een handgeschreven berichtje heb ik zeer op prijs gesteld.

Zeer vriendelijk en goede service

Zeer vriendelijk en goede service

Bestellen ging makkelijk, de juiste schoenen en de juiste maat. Ik draag dese schoenen al langer, perfect passend model.

Snel en alles op orde

geweldig goede ervaring

in de sale wat besteld ,kwam keurig op tijd ,heel goed verzorgd .goeie service ,top

Fijne zaak, goede afwikkeling

Prachtige schoenen, erg blij mee. Snelle en zeer correcte afwikkeling. Kom zeker weer terug

Snelle levering, schoenen helaas te klein, teruggestuurd en geld heel snel teruggestort

Gewoon goed.

Leuke schoenen gezien op de website. Besteld, betaald. 2 dagen later waren ze bezorgd. Rustig uitproberen in huis. 1 paar zit helemaal goed. Het andere paar heeft helaas een drukplek. Die breng ik terug naar een aardige verkoopster. Ik krijg een bewijs mee en de volgende dag staat het bedrag al op mijn rekening. Super toch? En nu heb ik het juiste paar aan.

het klopte allemaal 100%

Snel, het juiste paar schoenen en het persoonlijke kaartje om veel plezier te hebben van de schoenen maakte het af.

Snelle en nette levering

De sneakers die ik zo graag wilde hebben, werden in 1 dag geleverd! Keurig verpakt met een aardig handgeschreven kaartje erbij om mij veel plezier te wensen met mijn aankoop. Heel tevreden

Heel mooie brief

Snel, personelijk service

Prima levering!

Zéér snelle levering! Product was zoals verwacht. De begeleidende handgeschreven kaart werd erg gewaardeerd!

Snelle levering, netjes verpakt met extra schienlepel, en product voldoet ook aan de verwachting.

Prachtige kwalitatieve keuzes en uitstekend service!

In 1 woord fantastische winkel, heel blij met de mooie aankoop en snelle levering! Kwalitatief uitstekende schoenen, zou er zo weer lekker gaan shoppen!

De schoenen waren niet voorradig. Dus werd ik gebeld dat het langer duurde dan normaal. Misschien voor een volgende keer op de hoogte houden dat ze binnen zijn en worden verzonden. Vriendelijke dame van de webwinkel.

Snelle levering.Produkt voldoet aan mijn verwachtingen.

Wanneer ik weer schoenen nodig hebt dan zal ik deze zeker bestellen bij Janssen . Prijs kwaliteit en perfecte pasvorm ook voor breedte maten etc.

Super fijne schoenen !!

Al vaker heb ik bij Theo Jansen schoenen gekocht. De vriendelijke benadering van het personeel, de deskundigheid, de kwaliteit van de schoenen, de gebruikte materialen en de pasvorm waren voor mij altijd van groot belang. Inmiddels is er bij mij scoliose geconstateerd en heb ik behoorlijk beenlengte verschil. Nu heb ik onlangs op internet een paar schoenen ontdekt waarvan ik dacht: “Dit zou nu in deze situatie wel eens uitmuntend kunnen zijn !” Besteld en ja hoor, een fantastische schoen, een fijne kwaliteit, perfecte pasvorm, hoog, van binnen leder ... én een uitneembare binnenzool !! De st. Maartenskliniek heeft in de linkerschoen onder mijn hak een kleine verhoging kunnen aanbrengen, zodanig ik dat op déze schoen perfect loop en het hoogte verschil mooi is ‘verwerkt’ in de schoen. Top !!!

Snelle verzending, netjes verpakt

Snelle bezorging en wat een fantastische schoenen.

Uitstekende ervaring

Zeer goed en professioneel geholpen, indrukwekkende ervaring!

Prima behandeling

De behandeling was zeer correct en de bijbehorende kaart met een persoonlijke noot vond ik erg leuk.

Fijn geholpen na telefonisch contact ivm een webshop bestelling. Goed geïnformeerd!

Top winkel, service en website

Koop al mijn schoenen hier!

Snel verstuurd, wat issues met post nl en dit na een mailtje gelijk opgepakt en meegedacht. En uiteraard hele fijne schoenen!

Top bedrijf

Snelle levering, mooie schoenen, waren helaas te smal voor mijn moeder dus terug gestuurd, maar kreeg netjes bericht dat de retour ontvangen was en toen was het geld ook al weer terug gestort

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen