Super geholpen

Schoenen waren appart gezet voor ons Goed geholpen bij bestelling Voor vragen kunnen we contact opnemen

Ik vond het hartverwarmend.. erg persoonlijk

Fantastisch klantvriendelijkheid

Helemaal prima

Ruime keuze en snelle levering

Goede website.

perfecte service- heerlijke schoenen

schoenen, 4 paar, kwamen binnen enkele dagen. Ze passen allemaal perfect, zitten heerlijk Goede kwaliteit.

Super service

Hele fijne schoenen

Perfect geregeld

Jammer was niet de goede maat afrekening snel en correct geregeld

uitstekend

Snelle levering en een leuk kaartje met persoonlijke tekst was er mee gestuurd, erg attent

Snelle levering!

Mooie van Bommel sneakers via Theo Jansen schoenen gekocht. De maat was goed en besloten ze te houden. Na 1 week liet de zool los toen heb ik gesproken met een Theo Jansen schoenen en toonde begrip voor de situatie. De mevrouw gaf aan dat ik ze terug mocht sturen of het mocht laten repareren bij een plaatselijke schoenmaker in de buurt. Bedankt!

Snelle levering! Heerlijke schoenen

Snelle levering! Heerlijke schoenen

Leuk om een persoonlijke kaart erbij te krijgen. Dit doet goed.

Helder, snel, vriendelijk, giedproducr.

Geen minpunten kunnen ontdekken. Mijn schoenen lopen als een trein en ik had ze op de aangegeven tijd in huis. Niets dan lof.

Goede service, snelle verzending!

Leuke laarsjes besteld, volgende dag al bezorgd met leuk persoonlijk kaartje erbij. Enige minpuntje is: als de schoenen toch niet goed zijn moet je zelf de retourkosten betalen.

Super webshop

Eerste keer schoenen besteld. Werden snel geleverd met een hand geschreven bedankt kaartje. Helaas waren schoenen te smal. Terug gestuurd Binnen 1 dag bericht terug dat geld werd overgemaakt . Enigste nadeel was de 7,25 euro om de schoenen terug te sturen.

De bestelling van mijn laarsjes is vriendelijk en adequaat afgehandeld.

Snelle en goede verzending! In de doos zat een aardig, handgeschreven kaartje. Dat geeft een persoonlijk tintje aan een online bestelling.

Snelle levering, goede communicatie en leuk kaartje toegevoegd

Zie boven

Mooi product, vlotte levering, duidelijke communicatie over proces

Zeer goede ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring

Prima prijs en snelle levering.

Positieve ervaring

Snelle goeie service

Schoenen top, en een leuk kaartje in de doos heel persoonlijk!

Snel, correct.

Jansen schoenen is een fijne schoenen winkel, ruim overzichtelijk , veel merkschoenen . Allerlei stijlen. Maar nu tijdens lockdown prima te bereiken online. Bestellen, heel snel in huis. Ik ben helemaal tevreden.

Alles correct afgehandeld

Heel tevreden met de afhandeling, schoenen zijn perfect

Schoenen waren helaas te smal. Konden zonder problemen geretourneerd worden. Binnen drie dagen geld terug. Top!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit/prijs en correcte en snelle levering.

Wie schoenen bij Theo Jansen koopt, loopt er mee weg!

Vakkundig, vriendelijk, vertrowd.

Passage Molenpoort 2