Keurige en super snelle levering

Schoenen besteld en de volgende dag al bezorgd met een superleuk kaartje erbij met een persoonlijk woordje erop. Dat maakt het echt helemaal af. Top!

Klantvriendelijk

Keurig geleverd en retour keurig afgehandeld

Snelle levering, prachtige schoenen

Geleverd met een persoonlijk kaartje,

Ik loop moeilijk, en had altijd problemen met nieuwe schoenen, tot dat ik op internet Schoenenzaak Theo Jansen tegen kwam. Heb deze zaak gebeld, en heb hun advies opgevolgd wat voor mij een goede schoen zou zijn. Die raad heb ik opgevolgd. Heb nu inmiddels twee paar schoenen ontvangen, en ben er erg blij mee. Keurige verpakking een leuke kaart erbij, dat doet de klant goed.

Persoonlijk

Via internet besteld,maar door het persoonlijke kaartje, de schoenlepel,de loints sleutelhanger en de mogelijkheid tot retour zenden gaf het mij het gevoel van een persoonlijke benadering.

Super klant vriendelijk

Goede prijs, snelle verzending en bij onduidelijkheid over de prijs wordt dit super opgepakt door de mensen van de klantenservice. Ik ben in ieder geval super tevreden.

Heel attent. Snelle levering.

Alles is naar wens verlopen. En een hele leuke handgeschreven kaart. Doet goed als kopende partij. Bedankt.

Perfect van A tot Z!

Heel blij met mijn online aankoop, een paar olijfgroene laarsjes. Fijne website, prima service, keurig verzorgd en bezorgd, snel en ook nog een leuke persoonlijke note! Dat wil je! En daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen! Bedankt ♡ !

Netjes. Klantvriendelijkheid

Heel netjes. Snel geleverd. Een bedrijf die echt nog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid gaat.

positief

Snelle reactie en levering, tevens een persoonlijk kaartje en gratis schoenlepel, zeer attent.

Snelle levering en goede service.

Zeer tevreden, snelle levering en goede service. Jammer genoeg de schoenen moeten terugsturen omdat ze te groot waren. Had graag 5 sterren gegeven, maar zijn er maar 4 omdat je retour kosten zelf moet betalen en is nogal duur vanuit Belgie. Probleem met schoenen is dat je die altijd eens moet kunnen passen of ze goed zitten en dan zijn de retour kosten wel veel.

Mooie collectie

Snelle levering, is zorg aanbesteed.

Goede prijs/kwaliteit!

Heel snel geleverd mijn Sioux schoenen, en voor een erg scherpe prijs ook nog. En ook nog een persoonlijke noot bij de levering. Top!

Heel blij met mijn leren laarsjes, eindelijk mooi schoeisel waar ik lekker op kan lopen!

Eindelijk mooie bijzondere laarsjes gevonden waar ik heel lekker op kan lopen en waar ik geen pijn van aan mijn voeten krijg. Ook de bijgeleverde kaart en schoenlepel vond ik heel sympathiek. Terwijl ik trots op mijn laarsjes door het huis paradeerde viel er helaas een druppel olijfolie precies op de neus van m’n laarsje en ik had ze nog niet behandeld met een vuilwerend middel. Op het internet zijn heel veel adviezen en middeltjes te vinden, maar omdat ze vaak in tegenspraak zijn met elkaar is het onzeker welke remedie te vertrouwen is. Daarom zou het wel fijn zijn als er een reinigingsadvies bij de laarsjes of schoenen wordt gestopt dat specifiek betrekking heeft op het gebruikte leer. Hartelijke groeten, Vivienne Lopes de Leão Laguna

Nette zaak en mooie schoenen

Mooie merkschoenen gekocht voor een leuke prijs. Nette manier van doen en snelle levering.

Fijne winkel met ruime keuze

De bestelling wordt snel geleverd. Alles zeer zorgvuldig en heel correct met zelfs een handgeschreven kaartje bij de schoenen.

Prima levering. Keurig verpakt. Leuk dat er een handgeschreven kaart bij zat.

Mooie schoenen. Prachtig verpakt. Snelle afhandeling.

zeer goed

Prachtige schoenen, precies zoals ze ook op de site stonden. Alleen vond ik de vermelding wanneer ze kwamen wat raar. Zou dinsdags worden(na t weekend),en opeens stond de post.nl op zaterdag op de stoep Maar het is zeker voor herhaling vatbaar,als er weer wat moois voorbij komt :-)

Leuke veterboots ontvangen.

Kwalitatief mooie schoenen. Perfecte bezorging. En een leuk persoonlijk berichtje in de schoenendoos bij ontvangst.

Mooie, stijlvolle laarsjes.

Voor de Corona tijd kwam ik regelmatig in de winkel. Mijn ervaring met de web shop zijn zeker zo goed. Ruime keus, snelle levering en afwerking. Ik ben een zeer tevreden klant en hoop gauw weer naar de winkel te kunnen komen.

Mooie schoenen leuke prijs

Ruim aanbod mooie schoenen en ook nog eens leuk geprijsd

Fantastische laarzen, hele vlotte bezorging.

Mooie website goede kwaliteit betaalbaar en snelle verzending, en wat ik ontzettend aardig en bijzonder vond dat ik bij mijn aankoop een hand geschreven kaart kreeg!

Snelle levering, prima laarsjes

De snel geleverde laarsjes zagen er precies zo uit als op de website. Goed communicatie via de mail.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen