Snel en origineel persoonlijk bericht erbij

Snel geleverd met een vriendelijk kaartje echt leuk!

Snelle levering, mooie korting!

Daarnaast een persoonlijk geschreven kaartje bij de schoenen!

Allles makkelijk en snel geregeld.

Volgens afspraak en duurzaam bezorgt met de fiets.

uitstekend

een hele goede ervaring

De website van Theo Jansen is fijn en overzichtelijk. Niet alleen de mt van de schoen wordt vermeldt maar ook de breedte van de schoen waardoor de door mij bestelde herenschoen perfect paste. scheelt een heleboel gedoe met trugsturen. De snelheid waarmee geleverd wordt is ook heel aantrekkelijk. Vlak voor 4 uur s middags bestelt , de vlgde dag keurig verpakt met een aardig kaartje erbij in huis. Ik werd er blij van :) Melanie

Ge-wel-dig!

Snel met korting en zo lief persoonlijk kaartje bij mijn schoenen.

Goede eerlijke adviezen en een groot aanbod, ook voor lastige voeten!

Prima zaak, ik slaag hier altijd! Je wordt er fijn geholpen. Ik ga nergens anders meer heen. Zeker voor “lastige voeten” is het aanbod van “comfort-schoenen” groot. Aanrader!

Snelle levering en persoonlijk tintje.

Mooie slippers en snel geleverd. Makkelijke site om te bestellen

Prima service en mooie schoenen

Fijne sneakers, goede levering

Dit is mijn 3e paar sneakers van Blackstone, nu gekocht via de website van Theo Jansen. Thuis ontvangen via de Groene Rijders. Mét een hartelijk zelf geschreven kaart erbij voor veel plezier van de schoenen, leuk!

Mooie schoenen en prettige communicatie. Echt goed bedrijf

Eerste keer voor mij en onwijs goed bevallen. Snel geleverd, duidelijke bevestiging en bij bezorging leuk persoonlijk kaartje! Dus een dikke 5-sterren! Raad het iedereen aan!

Fantastisch!

Super snelle levering 's avonds 23.30 uur besteld, volgende dag in huis. Prachtige sneakers en in de verpakking een handgeschreven lief kaartje wat de online winkelbeleving persoonlijk maakt. Webshop gevonden via google op merk gezocht. Kom hier zeker terug. Aanrade, dank je wel Team Theo Jansen Schoenen!

Negatief

Na bijna een week nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Hoe lang moet dit duren van Nijmegen naar Arnhem? Zelfs Ali verstuurd een bestelling nog sneller.

Hele goede ervaring

Super snelle levering en ook nog een leuk persoonlijk kaartje erbij.

prima !

eenvoudig en snel te bestellen, duidelijke site zonder poespas, heel fijn

Wauw een echte aanrader

Snelle levering netjes verzorgd. Hier heb je breedte maten .

Snelle bezorging en top schoenen.

De slippers zijn snel opgestuurd met een leuk briefje erbij!

Snelle levering, en wat attent een handgeschreven kaart aan mij gericht in de doos. Hier word je blij van. Thanks

Jammer genoeg paste de schoenen niet. Maar super snel het geld terug gestort. Heel fijn..

Ze doen wat ze beloven.

Top!!!

Top, zelfs met een handgeschreven bedankkaartje

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen